Am creat acest site (magazin online) prin care puteti cumpara coduri de deblocare simplu si usor. imi este interzis sa ofer gratis coduri de deblocare de accea ofer cele mai mici preturi(zic eu ) Link-ul siteului: http://www.decodari-imei.com/ pentru cei care nu au incredere pot verifica de cand am contul pe acest forum dar si recomandarile in domeniu de pe acesta : http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/user/29521-decodari-resoftari/
01 noiembrie 2013, 20:19:40 • actualizat 01 noiembrie 2013, 20:20:06 (1 ori)
De ce e interzis să oferi codurile alea gratis? Tu, la rândul tău, le obții de la altcineva, sau ai vreun soi de generator de coduri de deblocare pe bază de IMEI?
Aa, și de ce prețurile diferă în funcție de marca telefonului?
01 noiembrie 2013, 22:28:26 • actualizat 01 noiembrie 2013, 22:49:47 (2 ori)
ov1d1u 01-11-2013 20:19:40
De ce e interzis să oferi codurile alea gratis? Tu, la rândul tău, le obții de la altcineva, sau ai vreun soi de generator de coduri de deblocare pe bază de IMEI?
Aa, și de ce prețurile diferă în funcție de marca telefonului?
daca ofer gratis risc sa imi blocheze interfetele cu care ma conectez la servere. pentru fiecare marca, data aparitiei etc se percep un anumit numar de credite. Nu neg faptul ca exista generatoare de coduri gratuite spre ex ptr blackberry, dar personal nu folosesc programe free, doar interfete care se regasesc si in service-uri, interfete pentru care platesc licente activari credite.
Să nu mă înțelegi greșit, nu am intenționat să te acuz de ceva, vroiam doar să știu niște detalii despre cum se obțin codurile de decodare prin IMEI. Oricum e mult mai avantajos așa decât să îl duci la un service să ți-l deblocheze
decodari gratuite pe pagina de facebook pentru alcatel zte motorola pantech doro huawei. tot ce trebuie sa faceti este sa dati like and share la pagina si sa lasati comment cu modelul si imei-ul telefonului + pid unde e cazul, pentru a primi codul de deblocare
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.