ok, multumesc pentru raspuns. in concluzie, orice program ce necesita conexiune la internet(inafara de aplicatiile de streaming) merg cu apn wap pe symbian 9.1 , right?
nu Geo, nu orice program! sunt aplicatii ce nu merg decat cu apn internet, tot la fel si pe streaming, alea orange merg cu wap, altele numai internet....
se poate ca o alta aplicatie instalata sa iti faca problema asta, zi.ne ce aplicatii ai sau ai avut instalate in tel! la p910i daca instalam parca 'spy camera' nu mai mergea 'camera fx', chiar daca o dezinstalam tot nu mai vrea decat daca resetai tel, pentru ca o data instalat un app isi pune anumite fisiere in 'C' care modifica sau completeaza systemul cu ceva ca sa mearga app respectiv, deci problema nu e a tel ci a aplicatiilor instalate la risc, ai observat ca la instalare pentru multe app te anunta ca instalezi pe riscul tau pentru ca systemul nu ii recunoaste certificatul... poate de asta la mine merge si la tine nu mai vrea sa mearga, mai ales ca din ce ai zis ca nu merge, pe urma ai zis ca a mers totusi la inceput dar acum nu mai vrea of...
adica? ce eroare ai? ai instalat vreo 'mizerie' de app care te incurca? daca totusi nu poti, ai backup sau daca nu ai iti faci repede la agenda de numere si calendar urgent cu telul, restul app, setari, etc iti dam noi din nou dupa ce faci update
23 octombrie 2007, 08:57:59 • actualizat 23 octombrie 2007, 09:07:19 (1 ori)
io personal n-am mai instalat nimic pe el de ceva vreme...zice ca backup was canceled by device, si la reason zice ca it stopped responding, moment in care se rebuteaza telu...ciudata faza ca se aduc la cunostinta un raport detalit, va prezint urmatoarele:
Backup Status Fail
Remarks Settings: 10000080 - Device not responding. Settings - Canceled by device.
Si mie imi facea aceiasi chestie,am ajuns la concluzia ca dupa un update,mai degraba se reinstaleaza manual fiecare app, back-up la agenda o faci de pe card,etc pt ca rezulta niste conflicte. Incearca backup cu alt sim decat cel normal.
io personal n-am mai instalat nimic pe el de ceva vreme...zice ca backup was canceled by device, si la reason zice ca it stopped responding, moment in care se rebuteaza telu...
Fa update seus fara backup, backup e pentru altceva, in caz ca tot e ok dar din diverse se pierde, sterge, etc ceva faci restore din backup si.si revine, insa se pare ca la tine nu e tot ok in soft si nu are rost sa revii! oricum, E IMPORTANT ca dupa un update seus sa nu revii decat cu agenda, calendar, notite, tot ce e app e normal sa fie reinstalate, doar asa tot revine 'pe curat'!
voi va dati seama ca n-am inteles nimic, da? nu am cartela orange in telu asta, e de vodafone, fosta conex, din aia antica si de demult, am incercat s-o schimb cu una de generatie noua, sa recunoasca si telu 3G-ul, sa nu mai zica unavailable, si inca nu au astia de la voda. dupa aia, eu vreau sa pastrez ce e in notes, mesajele (sms-urile) si atat! de aia vreau backup! restul le am pe cardu sony, nu ma doare de alea! now, pe rand, coerent, wtf to do? Pls...
of ce tot te chinui aiurea?! faci sincronizare pc pt notes si altele, sms salvezi in sim sau le muti in notes sa le salvezi cu totul si gata... update.ul nu are nici o legatura cu simul, nu are nevoie de sim! asa ca ...fa repede update ca e simplu
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.