Nu am facut in viata mea update de soft, e necesar ca pc-ul sa fie conectat la internet in permanenta sau merge si offline daca descarc tot ce trebuie ?
#/file.php?id=357215
Sony Ericsson P990
14 232 vizualizări
796 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson P990"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
SonyEricssonP990iMW Addicted
2028 mesaje
din 16/06/2006
28 iunie 2009, 10:48:26
Eu am facut dupa ce l-am luat si merita. Dureaza cam 30 min. Iti trebuie internet (nu stiu daca toate cele 30 de minute), SEUS (http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/p990i?lc=ro&cc=ro) si preferabil un laptop, ca sa nu fie probleme daca s-ar lua curentul, de exemplu. In rest iti spune el ce sa faci, tu trebuie doar sa ai bateria incarcata 100% ca sa nu risti sa se inchida in timpul actualizarii. Si orice ar fi, nu-l deconecta...lasa-l sa-si faca damblaua!
Înapoi la Symbian UIQ
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.