McMaster 11-10-2007 11:51:02
acum merge sa postez de pe telefonul asta numai in varianta html. Si problema cu "conexiune inchisa" tind sa cred ca are legatura cu firmware-ul. de-abia astept sa apara altulSony Ericsson P990
14 232 vizualizări
796 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson P990"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1ifirmware.ul nu are nici o problema cu asta, de vina e wap.ul portocaliu, poti verifica si aici pe forum, eu dupa ce facusem ultimul update seus am intrat si am scris aici fara nici o problema (vezi posturile mele scrise aici cu p990 in xhtml), m.am si mirat cand ati anuntat voi ca nu mai merge sa scri aici of... intra cu apn internet si o sa vezi diferenta, pe ce alte site.uri mai ai problema asta pe wap?
KapitaK
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Opera Mini
Si ce daca e smart? Cu ce ii dezavantaja daca se auzea mai tare? Prefer sa ma tina 1ora sa ascult muzica cum imi place mie decat 10 si abia sa inteleg ceva in casti. Daca nu imi produce "orgasm" auditiv nu mai ascult deloc.
Cu apn wap e aceasi problema pe toate site-urile...
fara opera mini 3.1 nu as posta aici acum
Cu apn wap e aceasi problema pe toate site-urile...
fara opera mini 3.1 nu as posta aici acum
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
mircea, oricat te.ai stradui nu ai cum sa convingi, pai cum sa fi tinut bateria mai putin numai sa aibe volum sa.ti bubuie urechile?! telefonul nu.i facut pentru asta, muzica e ceva 'suplimentar', smartphone.ul trebuie sa stea mai bine la alte capitole, internet, email, office, etc un om de afaceri (fie el si unul mai modest) nu.si cumpara smartphone sa auda muzica la maxim pana isi strica auzul si ca sa auda toti muzica pe langa el of
ce faci tu e ca si cand te.ai plange de mercedes s klasse ca nu poti sa cari tone cartofi si alte 'nebunii' de.astea...
cumparati.va tel.ul potrivit, cel de care aveti nevoie...
ce faci tu e ca si cand te.ai plange de mercedes s klasse ca nu poti sa cari tone cartofi si alte 'nebunii' de.astea...
cumparati.va tel.ul potrivit, cel de care aveti nevoie...
KapitaK
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Opera Mini
Of of cataline...
Pe cine vrea sa conving si ce anume?
Daca ai fi folosit casti walkman ai fi observat oricat de tare ar "bubui" in urechile tale nu se aude nici pe dreq in exterior, doar daca sta unu cu urechea lipita de urechea ta. De asta iubesc eu asa de mult SE pt minunatiile astea de casti care te izoleaza de exterior. Eu nu stiu ce muzica asculti tu, dar eu cand ascult un tiesto, chris lake, andy moore, daft punk, iio, pryda... etc... Vreau sa se aude cat se poate de frumos pt ca ascult de placere nu de plictiseala.
Si ia zi tu ce tel sa-mi iau sa mi se potriveasca? Cu touchscreen, wi-fi, palyer walkman sau sa aibe macar mega bass si o camera macar de 2mp cu macro...
Pe cine vrea sa conving si ce anume?
Daca ai fi folosit casti walkman ai fi observat oricat de tare ar "bubui" in urechile tale nu se aude nici pe dreq in exterior, doar daca sta unu cu urechea lipita de urechea ta. De asta iubesc eu asa de mult SE pt minunatiile astea de casti care te izoleaza de exterior. Eu nu stiu ce muzica asculti tu, dar eu cand ascult un tiesto, chris lake, andy moore, daft punk, iio, pryda... etc... Vreau sa se aude cat se poate de frumos pt ca ascult de placere nu de plictiseala.
Si ia zi tu ce tel sa-mi iau sa mi se potriveasca? Cu touchscreen, wi-fi, palyer walkman sau sa aibe macar mega bass si o camera macar de 2mp cu macro...
MW Addicted
6998 mesaje
din 05/06/2005
14 octombrie 2007, 15:36:38 • actualizat 14 octombrie 2007, 15:37:05 (1 ori)
Iti zic eu...W960,dar mai ai oleaca de asteptat,mi se pare telefonul ideal.
P990 se aude chiar asa incet?
P990 se aude chiar asa incet?
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
14 octombrie 2007, 15:50:41
mIRCea 14-10-2007 15:28:59
Of of cataline...Pe cine vrea sa conving si ce anume?
Daca ai fi folosit casti walkman ...
casti walkman am folosit mereu, astea de la P990 sau P1 nu.mi plac ca nu stau bine in urechi daca ma misc brusc, etc in plus se aud mai bine, etc
nu zic ca nu ar fi mai interesant sa.mi bubuie muzica.n urechi, dar tin la sanatatea mea (o sa vezi tu ce patesti peste cativa ani cu auzul), in plus volumul maxim disponibil e mai mult decat suficient pentru mine...
e aiurea insa pentru unul care citeste info despre "volumul audio insuficient" si poate crede ca tel nu e bun deloc pe sunet, etc
chiar ai incercat muzica cu volum maxim pe tel redat pe LCG JukeBox cu volumul acestuia tot la maxim si setari spre maxim in egalizatorul lui? ridicarea decibelilor din egalizatorul Playerului LCG impreuna cu volum maxim pe tel si in player LCG cu MEGABASS zbarnaie serios timpanul si casca orice ai zice!
KapitaK
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Opera Minikapitak 14-10-2007 11:14:00
mircea, oricat te.ai stradui nu ai cum sa convingiSunetul e f bun in comparatie cu alte telefoane, sa nu se inteleaga gresit. Eu m-am referit la diferenta de sunet intre un k750 si p990. Se aude suficient si p990 dar sunt melodii care au volumul mai mic si invart de navi-weel si degeaba.
Nu patesc nimic timpanele stai linistit, am si eu o limita. + ca ascult muzica doar pe tren sau maxi adica de 4 ori pe luna cate 3 ore.
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
14 octombrie 2007, 17:13:17
ok, ne.am lamurit...
Auditie placuta si ...maxima!
Auditie placuta si ...maxima!
KapitaK
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonP990ikapitak 12-10-2007 19:49:50
McMaster 11-10-2007 11:51:02
acum merge sa postez de pe telefonul asta numai in varianta html. Si problema cu "conexiune inchisa" tind sa cred ca are legatura cu firmware-ul. de-abia astept sa apara altulMW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
ce problema? sa scriu aici? ...cat am avut P990i am scris aici fara probleme fara sa imi dea 'conexiune inchisa' nici chiar cu ultima versiune de soft, demonstrabil aici pe forum cat am scris direct cuP990i!
evident nici cu P1i nu am probleme, cu el am scris asta acum!
evident nici cu P1i nu am probleme, cu el am scris asta acum!
KapitaK
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonP990i
Interesant. Ma mir cum de-ti merge..cu p1.
am vb mai devreme cu unu de la 408 si mi-a spus ca asta e,nu pot sa fac nimic,unlimitedul e numai pt wap,se chinuia omul sa-mi explice de ce merge "wap.google.com" si de ce nu merge "www.google.com/xhtml" Cel mai tare ma oftic de browserul Opera care e superb pt ceva handheld cu touchscreen,nu suport sa folosesc OperaMini ca mIRCea. So,in principiu,m-ar tenta sa-mi iau si eu p1,ca sa-mi mearga iar postatul de pe telefon cu wap unlimited
am vb mai devreme cu unu de la 408 si mi-a spus ca asta e,nu pot sa fac nimic,unlimitedul e numai pt wap,se chinuia omul sa-mi explice de ce merge "wap.google.com" si de ce nu merge "www.google.com/xhtml" Cel mai tare ma oftic de browserul Opera care e superb pt ceva handheld cu touchscreen,nu suport sa folosesc OperaMini ca mIRCea. So,in principiu,m-ar tenta sa-mi iau si eu p1,ca sa-mi mearga iar postatul de pe telefon cu wap unlimited
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
mda, ciudata eroare ...in primul rand ca la inceput pe aceasi versiune de soft (ultima) a mers si in al doilea rand am inteles ca iti apare in browser ca conexiunea a fost inchisa (ca mesaj) insa defapt conexiunea nu este inchisa, se poate naviga pe net fara probleme!
KapitaK
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Opera Mini
Catalin, in afara de setarile equalize, jukebox-al ala nu mai are nimic, un preamplificator ceva. + ca nu merge in casti (am citit undeva ca nu sunt sg cu problema asta).
Mcm, incearca opera mini o versiune mai veche.
Catalin, ai apn wap sau internet?
Mcm, incearca opera mini o versiune mai veche.
Catalin, ai apn wap sau internet?
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
16 octombrie 2007, 07:44:14
ce zici tu acolo? cum sa nu mearga LCG in casti?! merge si inca foarte bine, singura problema e la castile stereo bluetooth e ca nu merg comenzile de player (play, pauza, stop, etc) decat cu playerele sau radio tel in rest e ok!
...stiu foarte sigur cat am avut P990i am folosit si LCG pe casti evident le folosesc in continuare si la P1i pe LCG J
pai egalizatorul "lucreaza" si el ca un preamplificator daca ridici toate treptele de frecventa la maxim (cu foarte mici diferente ca sa ajustezi un pic sunetul) cu volum tel la maxim, cu megabass, orice setare la egalizator LCG JukeBox peste limita 0 creste volumul!
pai folosesc si apn wap si internet si speed si wlan dar in maj caz wap (70%)
...stiu foarte sigur cat am avut P990i am folosit si LCG pe casti evident le folosesc in continuare si la P1i pe LCG J
pai egalizatorul "lucreaza" si el ca un preamplificator daca ridici toate treptele de frecventa la maxim (cu foarte mici diferente ca sa ajustezi un pic sunetul) cu volum tel la maxim, cu megabass, orice setare la egalizator LCG JukeBox peste limita 0 creste volumul!
pai folosesc si apn wap si internet si speed si wlan dar in maj caz wap (70%)
KapitaK
MW Addicted
1352 mesaje
din 29/01/2006
18 octombrie 2007, 15:49:21 • actualizat 18 octombrie 2007, 15:50:02 (2 ori)
question: descarcati va rog aplicatia Google maps de pe adresa http://www.google.com/gmm
merge cu apn wap?
merge cu apn wap?
Înapoi la Symbian UIQ
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.