Samsung Omnia i900
80 418 vizualizări
1 524 răspunsuri
Linkuri topic "Samsung Omnia i900"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Liker
94 mesaje
din 30/10/2008
04 decembrie 2008, 19:34:16
Deci suntem in fata unui smartphone?
"Mai bine să știi câte ceva din toate decât totul din ceva!"
"Hope for the best but prepare for the worst!"
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
05 decembrie 2008, 01:25:59
Nu stiu cum sa-ti spun.. altii trec PocketPC-urile in categoria smartphone. Altii nu. Cand cauti soft pentru Omnia cauti PocketPC software.
O data cu lansarea Windows Mobile 6, Microsoft a schimbat niste termini.
- PocketPC -> Windows Mobile Proffesional si Windows Mobile Classic (PocketPC-urile fara functia de telefon)
- Smartphone -> Windows Mobile Standard
In alte cuvinte au vrut sa scape de clasarea clasica.
O data cu lansarea Windows Mobile 6, Microsoft a schimbat niste termini.
- PocketPC -> Windows Mobile Proffesional si Windows Mobile Classic (PocketPC-urile fara functia de telefon)
- Smartphone -> Windows Mobile Standard
In alte cuvinte au vrut sa scape de clasarea clasica.
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
05 decembrie 2008, 09:11:50 • actualizat 05 decembrie 2008, 09:50:38 (2 ori)
Iata cum puteti "desfiinta" dialerul Samsung al lui Omnia si castigati si 10 Mb de memorie.
Cu SK Tools sau Resco Explorer (cu registry plugin) intrati si faceti urmatoarele modificari:
Here is the first one that will let you have 10mb more of free Program memory :
- Disabling of Samsung dialer:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Phone\Skin]
"Enabled"=dword:1, you should change to 0 and reboot your Omnia
So you will have a standard windows dialer without any screen lock thing from Samsung and app. 10mb more of free memory. The only thing you can regret is the vibro on dialer buttonsModificarile se pot face la loc, in caz ca va razganditi.
Cu SK Tools sau Resco Explorer (cu registry plugin) intrati si faceti urmatoarele modificari:
- Disabling of Samsung dialer:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Security\Phone\Skin]
"Enabled"=dword:1, you should change to 0 and reboot your Omnia
So you will have a standard windows dialer without any screen lock thing from Samsung and app. 10mb more of free memory. The only thing you can regret is the vibro on dialer buttons
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
05 decembrie 2008, 12:36:53
Mama ce s-a ieftinit si asta... e 1600 ron. Parca "ieri" era peste 2000
MW Liker
94 mesaje
din 30/10/2008
05 decembrie 2008, 18:58:02 • actualizat 05 decembrie 2008, 19:12:41 (1 ori)
Steff nu am idee cum arata dialer-ul standard Windows. Poti pune foto sau un link? Multumesc.
Raoul, si la un BMW a doua zi poate sa apara o reducere sau dupa ce l-ai cumparat pretul scade. Asta e, si totusi oamenii cumpara lucrurile cind apar nu dupa ce se ieftinesc.
Raoul, si la un BMW a doua zi poate sa apara o reducere sau dupa ce l-ai cumparat pretul scade. Asta e, si totusi oamenii cumpara lucrurile cind apar nu dupa ce se ieftinesc.
MW Addicted
1347 mesaje
din 17/10/2008
05 decembrie 2008, 21:11:32 • actualizat 05 decembrie 2008, 21:17:14 (4 ori)
Apropo de BMW, una e senzatia cand il iei cat e "cald" si alta cand il iei doar ca e ieftin, dar e deja depasit de mult. Asa si la telefoane.
Si nu e chiar 1600 ron. Numai daca te referai la versiunea de 8gb. Uite preturi pentru 16gb:http://www.price.ro/preturi_samsung_i900_16gb_143145.htm
@leon08: o sa pun maine un screenshot cu tastatura windows nepersonalizata.
Si nu e chiar 1600 ron. Numai daca te referai la versiunea de 8gb. Uite preturi pentru 16gb:http://www.price.ro/preturi_samsung_i900_16gb_143145.htm
@leon08: o sa pun maine un screenshot cu tastatura windows nepersonalizata.
MW Liker
94 mesaje
din 30/10/2008
05 decembrie 2008, 22:45:03
Astept Steff.
Merci
Merci
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
05 decembrie 2008, 23:04:09
leon08 05-12-2008 18:58:02
si totusi oamenii cumpara lucrurile cind apar nu dupa ce se ieftinesc.Sincer m-as fi ofticat sa dau peste 2000 ron pe Omnia (versiunea 8 GB) si acum sa-l vad ca e 1600. Initial ma tenta un Diamond,aveam bani destui,insa mi-a fost frica sa dau atatia bani pe un telefon si uite ca bine am facut ca nu l-am luat. E 1400 ron nou!
MW Liker
94 mesaje
din 30/10/2008
05 decembrie 2008, 23:40:04 • actualizat 05 decembrie 2008, 23:41:09 (1 ori)
Raoul, asa cum am mai precizat nu vreau polemici.
Fiecare dintre noi are dreptate din perspectiva sa, dar consider acest tread dedicat discutiilor despre produs nu despre pret (asa cum am vazut ca se obisnueste pe alte forum-uri unde se amesteca merele cu perele).
Consider dialogul de mai sus incheiat (fara sa consideri ca sunt sfidator si cu speranta ca nu te-am suparat) si propun unul mai constructiv din perspectiva subiectului tread-ului.
Drept urmare, la 5 luni de cind DSF a deschis acest tread si aproape o luna de cind avem efectiv Omnia in Romania, propun sa postati impresii obiective/subiective despre telefon. Sunt invitati sa participe/comenteze si cei ce nu detin (inca) Samsung Omnia, din perspectiva lor.
Suplimentar, va rog sa postati pe tread-ul Aplicatii Omnia o lista cu aplicatiile pe care le aveti instalate si care va sunt cu adevarat utile (+ link download si sugestii de instalare, daca se poate).
Va multumesc.
Fiecare dintre noi are dreptate din perspectiva sa, dar consider acest tread dedicat discutiilor despre produs nu despre pret (asa cum am vazut ca se obisnueste pe alte forum-uri unde se amesteca merele cu perele).
Consider dialogul de mai sus incheiat (fara sa consideri ca sunt sfidator si cu speranta ca nu te-am suparat) si propun unul mai constructiv din perspectiva subiectului tread-ului.
Drept urmare, la 5 luni de cind DSF a deschis acest tread si aproape o luna de cind avem efectiv Omnia in Romania, propun sa postati impresii obiective/subiective despre telefon. Sunt invitati sa participe/comenteze si cei ce nu detin (inca) Samsung Omnia, din perspectiva lor.
Suplimentar, va rog sa postati pe tread-ul Aplicatii Omnia o lista cu aplicatiile pe care le aveti instalate si care va sunt cu adevarat utile (+ link download si sugestii de instalare, daca se poate).
Va multumesc.
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
06 decembrie 2008, 00:05:34
Deacord! 
Eu doar am facut o sesizare,ca am ramas uimit de cat s-a ieftinit. Sper ca nici eu n-am suparat pe nimeni.

Eu doar am facut o sesizare,ca am ramas uimit de cat s-a ieftinit. Sper ca nici eu n-am suparat pe nimeni.
MW Liker
94 mesaje
din 30/10/2008
06 decembrie 2008, 12:08:18
S-a intamplat un fenomen ciudat.
De cind am instalat aplicatia pentru acumulator (cea care arata in procente nivelul de incarcare) acesta ma tine mai mult.
Sunt pe a doua zi si am 80% nivel de incarcare.
Pareri?
De cind am instalat aplicatia pentru acumulator (cea care arata in procente nivelul de incarcare) acesta ma tine mai mult.
Sunt pe a doua zi si am 80% nivel de incarcare.
Pareri?
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
06 decembrie 2008, 12:24:39
Poate are vreo optiune de economisire a bateriei. Performantele (telefonului) au scazut?
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
06 decembrie 2008, 12:35:56
cei care inca poarta stylusul, aveti mare grija cu el. Este mai mult un instrument de zgariat. Am reusit sa zgarii partea nichelata( o zgarietura fina care nu se observa insa eu stiu de ea si ma deranjeaza enorm) din partea de sus a aparatului. Voi il purtati in husa? in cazul meu s-a intamplat intr-o zi sa intarzii la prima ora pentru ca nu imi gaseam husa si nu am vrut sa plec de acasa fara ea...
"Asa e barbatii, niste porci"
Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Mai binele e dusmanul binelui
MW Liker
94 mesaje
din 30/10/2008
06 decembrie 2008, 15:25:31 • actualizat 06 decembrie 2008, 15:27:17 (1 ori)
Chestia cu acumulatorul care tine mai mult e mai mult de la o aplicatie gratuita pentru PocketPC pe care am instalat-o - nuePower (vedeti pe Aplicatii Omnia), are mai multe optiuni de configurare care si-au facut treaba.
Nu au scazut performantele telefonului.
Chester eu purtam stylusul cu mine dar separat intr-un buzunar al husei.Am renuntat la el, il tin acasa pt.ca m-am obisnuit fara el, e incomod. Oricum, singura aplicatie in care era util este Bubble Breaker.
Multumesc pt. avertisment.
Nu au scazut performantele telefonului.
Chester eu purtam stylusul cu mine dar separat intr-un buzunar al husei.Am renuntat la el, il tin acasa pt.ca m-am obisnuit fara el, e incomod. Oricum, singura aplicatie in care era util este Bubble Breaker.
Multumesc pt. avertisment.
MW Liker
94 mesaje
din 30/10/2008
06 decembrie 2008, 21:40:45 • actualizat 06 decembrie 2008, 21:45:26 (3 ori)
O veste buna, zic eu, Samsung Omnia se afla pe primul loc in topul Krusell - TOP-10 selling phones in November 2008.
1. (-) Samsung SGH-i900/i910 Omnia
2. (7) Nokia 6300
3. (2) Sony Ericsson C702
4. (1) Apple iPhone 3G
5. (3) Nokia 3109
6. (-) Nokia N96
7. (-) Sony Ericsson X1 Xperia
8. (8) Nokia E71
9. (6) Nokia E51
10. (4) HTC Diamond,http://www.krusell.se/nav/marketing/?pressRel=116
ceea ce ma bucura.avaind in vedere unii dintre competitori si unii care nici macar nu sunt in top (ex. HTC Touch Pro).
Este un top al vanzarilor pe plan mondial (toate cele 6 continente) si cred ca Omnia e cea ai vanduta nu numai pt. marketing ci si pt. review-urile foarte bune primite de la lansare.
1. (-) Samsung SGH-i900/i910 Omnia
2. (7) Nokia 6300
3. (2) Sony Ericsson C702
4. (1) Apple iPhone 3G
5. (3) Nokia 3109
6. (-) Nokia N96
7. (-) Sony Ericsson X1 Xperia
8. (8) Nokia E71
9. (6) Nokia E51
10. (4) HTC Diamond,http://www.krusell.se/nav/marketing/?pressRel=116
ceea ce ma bucura.avaind in vedere unii dintre competitori si unii care nici macar nu sunt in top (ex. HTC Touch Pro).
Este un top al vanzarilor pe plan mondial (toate cele 6 continente) si cred ca Omnia e cea ai vanduta nu numai pt. marketing ci si pt. review-urile foarte bune primite de la lansare.
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.