si radio fm-ul e fain ... dar ma tem ca din cauza rezolutiti non-standard vor exista ceva probleme ... pt viitorii posesori ... ce sa mai zic , imi place vazand ca windows mobile pune stapanire pe noile modele de telefoane
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
rezolutia aia de care spui e doar claritatea imaginii.cu cat mai mare cu atat mai bine.dar oricum e destul de mica avand in vedere ca ecranul are 3.5 inch.Mai cerceteaza pt ca vad esti incepator in ce priveste telefoanele.n-ai o treaba.fara suparare.
+ camera 5 megapixeli + blitz 16GB ROM baterie 1500mAh
- 128MB RAM 400 x 240 no qwerty keyboard no touch flo
Dupa rezolutie si memoria de 16gb pare clar un concurent iphone. Mie personal nu-mi place. Rezolutie mult prea mica, RAM foarte putin, lipsa tastaturii.
Din cate am inteles, va fi si o varianta Raphael tot cu 16GB.
06 iunie 2008, 08:27:44 • actualizat 06 iunie 2008, 08:31:27 (1 ori)
misterxzibit,ram foarte putin?Singurul device care are peste 128 ram e diamondul si tu spui ca 128 ram e foarte putin?Mai,mai,mai!Ce device ai cu 128 ram si te-a lasat vreodata in pana din cauza ramului?Ca sa nu mai spunem ca pt.cei ce folosesc gps-ul displayul de 3,5 e perfect.
da Sorine, dar tu nu stii ca xperia are 256Ram? am eu un pc prin casa care are 256Ram si duron de 900Mhz, pot spune ca la cel folosesc n-am probleme. Ram-ul cu siguranta in functie de marime permite deschiderea aplicatiilor mai rapid, insa in acest moment nu cred ca existe aplicatii pt ppc care sa necesite toti cei 128ram
Asa e Florinele!Dar,asa cum e obiceiul pe forum,multi vorbesc doar de dragul de a vorbi in necunostinta de cauza.M-am cam saturat de toti asa zisii"experti"de pe aici.Mai baieti,daca nu a-ti incercat un device,daca nu stiti sa-l"lucrati",va rog nu vorbiti despre el.Luati-o ca pe o rugaminte si in nici un caz ca pe un afront!
urat din partea ta sa judeci asa aspru parerea unui user
M-am cam saturat de toti asa zisii"experti"
el si-a spus doar parerea (indiferent ca asa e sau nu - asta e parerea lui), pai in felul asta ce ar fi ca de exemplu eu sa zicem sa nu mai postez aici pentru a nu supara alt user cu parerea mea
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
Of of of...avand in vedere pretul astronomic al acestui "device", da, vreau 256MB de RAM. Vezi cazul Toshiba G900 care abia se misca. (bine acolo e mai mult vorba de acceleratorul grafic). Si vreau o rezolutie pe masura dimensiunii.
Cand iti iei un telefon nou, e de preferat sa-ti iei tehnologia actuala la momentul acela. 256MB de RAM imi permit sa tin mai multe aplicatii deschise, sa nu raman fara RAM cand folosesc nu stiu ce SOFT GPS, sa nu mai dau kill la aplicatii din minut in minut. Si poate am de gand sa folosesc Skyfire, o pagina plina de flash si java imi papa RAM-ul imediat.
Dar ce device ai misterxzibit daca skyfire si un soft de gps iti mananca tot ramul?Eu intru cu coreplayerul pe youtube,rulez igo,deschid opera,le pun in background,fac poze si tot imi ramane ram la greu.Si mai ziceti ca stiti ce vorbiti!
Nu ma cert cu nimeni,Leu.Spun doar ca nu au dreptate pt.ca sunt chestii testate de mine nu citite pe net!Si cum sunt in viata de zi cu zi,crede-ma ca e doar problema mea.Ma cunosc cativa useri de pe aici si stiu cum sunt!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.