foarte misto Sorine, ti-ai pus bestiile in cap! daca alteori iti multumeau pt sfaturi, acum te injura. ar fi trebuit sa-l intelegi si tu pe mister ca doar e si el incepator
Mie imi place. Insa din cauza display-ului non-standard.. am ceva retineri. Probabil multe aplicatii/jocuri nu vor fi afisate corect. Si device-ul pare mai responsiv decat PPC-urile cu procesor Qualcomm. (Samsung SGH-i900 are CPU 624Mhz Marvell)
[local=../news/Samsung-SGH-i900-Omnia-lansat-162.html]Samsung SGH i900 Omnia lansat[/local]
Ma repet:imi place foarte mult!Interfata cel putin e bestiala!DSF,displayul nu ma incomodeaza absolut deloc!Nu zic ca o rezolutie de 640/480 nu-mi place,imi place dar pe un display de minim 3,5 inch.Asa ca prefer un 240/400 la 3,2 inch.
si eu consider inutil un display 480x640 in 2.8inch. clar se vede diferenta intre unul qvga si unul vga, dar daca dimensiunea lor este aceeasi nu vad cat poate ajuta!
15 septembrie 2008, 19:05:12 • actualizat 15 septembrie 2008, 19:07:36 (4 ori)
Imi place ca se misca bine (are si un procesor tare - 624MHz Marvell PXA312 processor, probabil si accelerator 3d). Si modul de trecere din portrait in landscape (si invers) este realizat placut (animat). Gratie accelerometrului se roteste automatic dupa orientarea telefonului. Da, intregul sistem de operare se roteste, nu doar intr-o aplicatie anume.. ca si alte telefoane.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.