Windows Mobile 6 & SPV C500
9 745 vizualizări
309 răspunsuri
Linkuri topic "Windows Mobile 6 & SPV C500"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Windows CE
Il pusesem deja...Pana la urma iti merge camera si mms-ul?Pe forumul asta nu te ajuta aproape nimeni,am sa migrez pe xda-dev...!
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
02 septembrie 2007, 18:17:04
camera merge .. reusesc sa fac poze si sa le salvez, dar mmsu chiar nu vrea sa mearga .. acu iar o trebuit sa reinstl WM6 ca iar s-a blocat .. cred ca l-am incarcat cu prea mult soft deodata fara nici macar un restart .. dupa ce ma prind exact ce trebuie sa pui fac o lista cu instructiuni .. sa fie mai simplu
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Windows CE
Merge MMS-ul!Cu setarile pe care le-am pus mai sus!Am trimis un mms catre o adresa de mail si l-am primit,inclusiv fotografia atasata!
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
02 septembrie 2007, 23:24:29
@csid mersi
. Cam putini RAMI disponibili..
. Imediat ii ocupa IE-ul
si nu stiu de ce ti se blocheaza , nu e normal.. i-ai dat inainte un format BINFS?
TotalStorage: 15.95 MBvezi ca daca bagi nu stiu ce SPL o sa ai MAI MULT , vezi cat are csid, vreo 25MB.
. Cam putini RAMI disponibili..
. Imediat ii ocupa IE-ulsi nu stiu de ce ti se blocheaza , nu e normal.. i-ai dat inainte un format BINFS?
moalesipufos 02-09-2007 17:17:48
Available Storage: 6.17 MBTotalStorage: 15.95 MB
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
02 septembrie 2007, 23:50:52
deci de obicei .. daca nu e conectat prin usb si nu folosesc nici un remote, WM6 (cu traffic counter, auto keylock) are cam 7~8mb liberi, de abia dup ce incep sa deschid programele scade la 5~6 ..
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Windows CE
Start -> Messaging ->Text Messages ->Menu->New->MMS->Menu->0 Options->4 Message Options->Menu->1 MMSC Settings(stergi daca este ceva acolo)->New:
Orange MMS
- Adresa MMSC : http://wap.mms.orange.ro:8002/
- Conexiuni date: Wap Network
- Gateway : Gateway WAP 1.0
- adresa IP : 62.217.247.252
- Port : 9201
Orange MMS
- Adresa MMSC : http://wap.mms.orange.ro:8002/
- Conexiuni date: Wap Network
- Gateway : Gateway WAP 1.0
- adresa IP : 62.217.247.252
- Port : 9201
MW Liker
60 mesaje
din 31/10/2006
03 septembrie 2007, 11:32:47 • actualizat 03 septembrie 2007, 11:34:50 (1 ori)
Upi asta are insfarsit bluetooth explorer poti sa vezi ce are altu in tel
,problema e ca nu merge ,dau copi la imaginea din tel la un amic si proma past in alt folder si nu vrea so ia
.Stie cineva ce are,ia dat cineva de cap ?Care are D500 stie despre ce vorbesc 
Adica? Eu nu inteleg limba asta
,problema e ca nu merge ,dau copi la imaginea din tel la un amic si proma past in alt folder si nu vrea so ia
.Stie cineva ce are,ia dat cineva de cap ?Care are D500 stie despre ce vorbesc 
DSF 02-09-2007 23:24:29
vezi ca daca bagi nu stiu ce SPL o sa ai MAI MULT , vezi cat are csid, vreo 25MB.
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
03 septembrie 2007, 15:15:05 • actualizat 03 septembrie 2007, 15:30:45 (3 ori)
ai rezolvat pana la urma problema cu camera ? ca la mine merge perfect .. fac un upload imediat la un cab care ar trebui sa rezolve problema cu albumu
cat despre spl .. eu am spl 1.01.0109 .. si din cate stiam asta ar trebui sa il aiba toata lumea care si-a facut update la ROM .. nu ?
Cu MMSu tot nu am rezolvat, am exact setarile de mai sus numai ca MMSurile imi raman blocate in Outbox cu semnu ala cu ceasul portocaliu, gen waiting (cred ca asta e culoarea aia
)). Am incercat si cu setarea ptr WAP 1.2 si 2.0 .. vreo idee ptr remedierea problemei ?
@DSF .. am gasit pana la urma postul cu scurtaturile la butonul camerei, numai ca nu vrea sa mearga .. tot albumu il lanseaza, chiar daca am facut Short_Camera.lnk in Windows la softul ptr camera. Vreo idee te rog ?
~~~~~~~~~~
#/file.php?id=22621
e un soft ptr album .. din cate imi dau eu seama. si rezolva problema ptr inlocuirea albumului default, deci generarea unuia nou .. poate trebuie si un restart dupa instalare .. chiar sunt curios daca iti rezolva si tie problema
cat despre spl .. eu am spl 1.01.0109 .. si din cate stiam asta ar trebui sa il aiba toata lumea care si-a facut update la ROM .. nu ?
Cu MMSu tot nu am rezolvat, am exact setarile de mai sus numai ca MMSurile imi raman blocate in Outbox cu semnu ala cu ceasul portocaliu, gen waiting (cred ca asta e culoarea aia
)). Am incercat si cu setarea ptr WAP 1.2 si 2.0 .. vreo idee ptr remedierea problemei ?@DSF .. am gasit pana la urma postul cu scurtaturile la butonul camerei, numai ca nu vrea sa mearga .. tot albumu il lanseaza, chiar daca am facut Short_Camera.lnk in Windows la softul ptr camera. Vreo idee te rog ?

~~~~~~~~~~
#/file.php?id=22621
e un soft ptr album .. din cate imi dau eu seama. si rezolva problema ptr inlocuirea albumului default, deci generarea unuia nou .. poate trebuie si un restart dupa instalare .. chiar sunt curios daca iti rezolva si tie problema
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
03 septembrie 2007, 16:12:28
Nu merge!
L-am instalat in Storage si l-a fel patesc!
Referitor la mms,probabil ca nu-ti merge din cauza ca tu ai abonament si trebuie sa pui alte setari la ip!
L-am instalat in Storage si l-a fel patesc!Referitor la mms,probabil ca nu-ti merge din cauza ca tu ai abonament si trebuie sa pui alte setari la ip!
MW Liker
60 mesaje
din 31/10/2006
03 septembrie 2007, 16:17:52
Nici la mine nu mergea butonul d ela cemera si acuma sa reparat singur,intra in camera cadn apas pe el,
dar ce se aude de bluetooth explorr
nu merge folosit ca luat ce fisiere vrei tu
dar ce se aude de bluetooth explorr
nu merge folosit ca luat ce fisiere vrei tu
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
03 septembrie 2007, 16:18:53
ai incercat restartul ? .. si dupa ce instalezi .. deschide o data albumu .. s-ar putea sa aiba nevoie sa ruleze o data ca sa rezolve probleme .. si dupa aia deschide camera si incearca ..
la mine merge perfect .. fara nici un mesaj de eroare ..
la mine merge perfect .. fara nici un mesaj de eroare ..
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
03 septembrie 2007, 17:00:18 • actualizat 03 septembrie 2007, 17:20:25 (4 ori)
Nu merge si pace,imi vine sa-l arunc pe geam...

Am debifat Review after capture si numai face asa,in schimb nu mai face fotografii sau nu le gasesc eu,cu partea video nu am probleme,le baga in my video(si asta cu resco am putu sa descopar).Am gasit in my pictures 2"fotografii" si cand vreau sa le vad,se deschice camera
Si in plus nu pot folosi albumul,imi baga toate porcariile ,gif,jpeg(vreo 150) si nu pot vedea daca am vreo fotografie,de video ce sa mai zic,trebuie sa folosesc resco explorer sau smart explorer!

Am debifat Review after capture si numai face asa,in schimb nu mai face fotografii sau nu le gasesc eu,cu partea video nu am probleme,le baga in my video(si asta cu resco am putu sa descopar).Am gasit in my pictures 2"fotografii" si cand vreau sa le vad,se deschice camera

Si in plus nu pot folosi albumul,imi baga toate porcariile ,gif,jpeg(vreo 150) si nu pot vedea daca am vreo fotografie,de video ce sa mai zic,trebuie sa folosesc resco explorer sau smart explorer!
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
03 septembrie 2007, 17:18:25
prima chestie .. am cautat pe deviceu meu .. si nu gasesc nicaieri sa am ia_albume
faza dura .. fac o poza .. fac doua .. merge perfect .. imi dau seama ca nu am dat sa salveze pe card, schimb setarea .. incerc sa fac o poza .. nu gaseste albumu
.. dau inapoi .. sa salveze pe telefon .. fac o poza .. nu gaseste albumu 
ceva e cu .. smecherie .. dar ma prind eu pan la urma
)
faza dura .. fac o poza .. fac doua .. merge perfect .. imi dau seama ca nu am dat sa salveze pe card, schimb setarea .. incerc sa fac o poza .. nu gaseste albumu
.. dau inapoi .. sa salveze pe telefon .. fac o poza .. nu gaseste albumu 
ceva e cu .. smecherie .. dar ma prind eu pan la urma
) MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
03 septembrie 2007, 17:22:17 • actualizat 03 septembrie 2007, 17:23:29 (2 ori)
Uita-te in start menu dupa o iconita cu Photos!
Au mai aparut vreo 3 rom-uri,cred ca am sa le incerc si pe alea...
Au mai aparut vreo 3 rom-uri,cred ca am sa le incerc si pe alea...
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
03 septembrie 2007, 17:25:44 • actualizat 03 septembrie 2007, 17:28:57 (2 ori)
cred ca m-am prins .. cel putin acuma imi merge din nou camera
.. tu ai optiunea review after capture activata ? daca da .. dezactiveaza .. si fa o poza
.. la mine acuma merge .. si am facut exact pasii astia : camera driver disabled - restart - camera driver enabled - restart - instalat cabul - restart - facut poza cu review disabled .. si a mers
.. tu ai optiunea review after capture activata ? daca da .. dezactiveaza .. si fa o poza
.. la mine acuma merge .. si am facut exact pasii astia : camera driver disabled - restart - camera driver enabled - restart - instalat cabul - restart - facut poza cu review disabled .. si a mers
Înapoi la HTC Windows Smartphone
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.