Instaleaza-l si spune-ne si noua cum este!
Cine poate sa faca o arhiva si sa puna pe bucati rom-ul lui andot?
Windows Mobile 6 & SPV C500
9 745 vizualizări
309 răspunsuri
Linkuri topic "Windows Mobile 6 & SPV C500"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
02 septembrie 2007, 01:08:41 • actualizat 02 septembrie 2007, 01:10:33 (1 ori)
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
02 septembrie 2007, 01:18:12 • actualizat 02 septembrie 2007, 01:35:09 (2 ori)
momentan incerc si eu rom-ul lui andot .. iti pun eu dar zi intai de cat vrei bucatile
~~
a mai avut careva probleme cu joysticku la ROMul lui andot ?
hmm .. aparent la mine nu vrea sa mearga ..
~~
acuma am vazut ca are un ROM updatat andot pe pagina sa
http://www.coolcode.cn/andot/windows-mobile-6-for-typhoon-feeler-amadeus-wwe-edition-released
WM6.for.Typhoon.WWE.20070901.zip
.. nu stiu daca e diferit sau nu .. dar il incerc si pe asta daca am avut probleme cu joysticku pe primu
~~
a mai avut careva probleme cu joysticku la ROMul lui andot ?
hmm .. aparent la mine nu vrea sa mearga ..
~~
acuma am vazut ca are un ROM updatat andot pe pagina sa
http://www.coolcode.cn/andot/windows-mobile-6-for-typhoon-feeler-amadeus-wwe-edition-released
WM6.for.Typhoon.WWE.20070901.zip
.. nu stiu daca e diferit sau nu .. dar il incerc si pe asta daca am avut probleme cu joysticku pe primu
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
02 septembrie 2007, 01:40:17 • actualizat 02 septembrie 2007, 02:25:02 (2 ori)
9-10 mg,ca mai mult nu ma lasa orange-ul sa descarc...!
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
am uitat sa specific că după ce instalați acest rom aveți mai mult spațiu pe storage liber. vreo 25 mb
@csid incearca sa copiezi keybdrv.dll de pe acest topic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=323668 (post-ul nr3 parcă)
@moaleșipufos eu prefer topicurile curate. știu că și tu.. ;-)
@csid incearca sa copiezi keybdrv.dll de pe acest topic http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=323668 (post-ul nr3 parcă)
@moaleșipufos eu prefer topicurile curate. știu că și tu.. ;-)
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
02 septembrie 2007, 01:51:23 • actualizat 02 septembrie 2007, 02:01:06 (5 ori)
am instalat ultimul ROM de pe site-ul sau .. ala din 01.09 .. si mi'a mers din prima .. el zice acolo ca are si MMS composer in el .. dar inca incerc sa vad ce face, ca nu prea gasesc eu si inca nu am instalat toate extra-urile.
~~~~
prima bucata e aici .. si cum le mai pun dau inca un edit
#/file.php?id=22195
#/file.php?id=22196
#/file.php?id=22197
#/file.php?id=22198
~~~~
uite si arhiva extra .. cu toate programele
~~~~
#/file.php?id=22200
spor la treaba
.. apropo .. eu am pus in bucati ROMul din 01.09 .. nu primul care l-am gasit aici de la andot .. si am obs ca sunt niste diferente intre ele, si prima (cea mai evidenta) este fontul folosit
~~~~
prima bucata e aici .. si cum le mai pun dau inca un edit

#/file.php?id=22195
#/file.php?id=22196
#/file.php?id=22197
#/file.php?id=22198
~~~~
uite si arhiva extra .. cu toate programele
~~~~
#/file.php?id=22200
spor la treaba

.. apropo .. eu am pus in bucati ROMul din 01.09 .. nu primul care l-am gasit aici de la andot .. si am obs ca sunt niste diferente intre ele, si prima (cea mai evidenta) este fontul folosit
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
02 septembrie 2007, 01:52:39 • actualizat 02 septembrie 2007, 02:25:43 (8 ori)
@csid:Multumesc!
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
mai moaleșipufos nu mă supăra! ce post mai e ăla cu 3 smiles și nici un conținut? 
of of
ai noroc că azi nu am toane
)
ps: posturile astea probabil vor fi șterse/curățate

of of
ai noroc că azi nu am toane
)ps: posturile astea probabil vor fi șterse/curățate
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
02 septembrie 2007, 03:30:37
acuma chiar e ciudata faza .. de cand am pus WM6 ActiveSync 4.5 pe XP SP2 nu mai merge .. ramane blocat la faza initiala cand incearca sa ia setarile aparatului .. a mai patit cineva asta ? sau vreo idee cum se rezolva problema ?
MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
02 septembrie 2007, 04:46:43
L-am instalat si eu,este super rom-ul,nu am avut probleme cu sincronizarea(SP2),pt.prima data mi-a mers wmstorage,ce ma enerveaza este ca fonturile sunt prea mari.Acestea sunt primele impresii!A,si net-ul parca merge mai bine!
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
02 septembrie 2007, 10:22:23 • actualizat 02 septembrie 2007, 10:50:48 (2 ori)
Hmm .. am rezolvat problema usor cu debifarea optiunii advanced network de la Connections->usb to pc .. problema asta m-a tinut treaz juma de noapte
) a mai obs cineva ca la WM6 nu mai merge scurtatura de la * ptr a selecta abc Abc ABC 123 ? .. era foarte folositoare faza ..
) a mai obs cineva ca la WM6 nu mai merge scurtatura de la * ptr a selecta abc Abc ABC 123 ? .. era foarte folositoare faza .. MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Windows CE
Pt.123 apesi * 2-3 secunde.Ce ma deranjeaza f.tare este ca nu pot folosi camera,daca fac o fot.si vreau sa o salvez zice ca nu gaseste albumul;am instalat ia_albume si daca-l las pe storage card,tot asa imi spune,daca-l pun in storage,nu mai pot folosi camera ca imi deschide direct in album;daca deschid camera pe ocolite,adica pe la video si apoi aleg camera la options,imi spune aceiasi chestie ca mai sus(la video la fel).
Cum sa fac? Alta problema ar fi ca desi am instalat mms-ul,nu il vad nicaieri!
P.S.:Cum fac sa reduc dimensiunea fonturilor?
Cum sa fac? Alta problema ar fi ca desi am instalat mms-ul,nu il vad nicaieri! MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
02 septembrie 2007, 12:02:38 • actualizat 02 septembrie 2007, 12:23:08 (2 ori)
Cu MMSu nici eu nu am reusit .. si faza cu foto .. cica a facut update la aplicatia de 0.3 .. adica update la extra.zip .. acuma incerc sa il dld (are dimensiunea mai mare ca aia veche deci ceva e schimbat) numai ca am mai dld o data si cica arhiva corupta .. mai incerc o data. Dimensiunea fontului din cate stiu .. am vazut la Accessibility ca poate fi numai normal si large (e setat pe normal defaultul) asa ca daca chiar vrei, trebe umblat la ROM din cate imi dau eu seama.
~~~~
ptr ca sunt baiat bun
uite si linku ptr camera de 0.3 (dimensiune veche 224kb - dimensiune noua 345kb) .. nu stiu sigur daca rezolva problema ca abia acu instalez si eu
#/file.php?id=22234
~~~~
tot unable to invoke albume imi da si mie .. cum instalezi tu manual ia_albume ? adica de unde ai fisieru .. poti sa dai si mie sa incerc poate reusesc ?
~~~~
ptr ca sunt baiat bun
uite si linku ptr camera de 0.3 (dimensiune veche 224kb - dimensiune noua 345kb) .. nu stiu sigur daca rezolva problema ca abia acu instalez si eu#/file.php?id=22234
~~~~
tot unable to invoke albume imi da si mie .. cum instalezi tu manual ia_albume ? adica de unde ai fisieru .. poti sa dai si mie sa incerc poate reusesc ?
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
02 septembrie 2007, 13:57:17 • actualizat 02 septembrie 2007, 13:59:16 (1 ori)
am gasit MMSu !!!
heppi
)
deci in smsuri .. dai la new .. si poti alege .. 1.MMS si 2.SMS .. era asa de simplu .. aproape ca ptr oameni retardati .. si mi-o trebuit vreo 2h sa gasesc .. si cred ca am dat si de o solutie cu camera .. reusesc sa fac poze si sa le savez, dar inca imi bat capu cu blocari si restarturi. revin cu instructiuni cand gasesc ceva sigur si simplu.
aveam probleme si cu speaker phone cand sunam pe cineva .. nu imi mergea .. da' vad ca acuma merge perfect .. incet incet .. WM6 incepe sa devina foarte stabil si fain
P.S. : WM6 dauneaza grav sanatatii .. am fumat un pachet de tzigari pan la 5 dimineata pana ce am reusit sa rezolv toate problemele care au aparut la mine .. plus ca am pus si niste ROMuri de WM6 care nu erau ptr C500 si de abia dupa imi dadeam seama si stateam cu in suspans sa vad daca imi mai merge telefonu dupa
)
heppi
)deci in smsuri .. dai la new .. si poti alege .. 1.MMS si 2.SMS .. era asa de simplu .. aproape ca ptr oameni retardati .. si mi-o trebuit vreo 2h sa gasesc .. si cred ca am dat si de o solutie cu camera .. reusesc sa fac poze si sa le savez, dar inca imi bat capu cu blocari si restarturi. revin cu instructiuni cand gasesc ceva sigur si simplu.
aveam probleme si cu speaker phone cand sunam pe cineva .. nu imi mergea .. da' vad ca acuma merge perfect .. incet incet .. WM6 incepe sa devina foarte stabil si fain

P.S. : WM6 dauneaza grav sanatatii .. am fumat un pachet de tzigari pan la 5 dimineata pana ce am reusit sa rezolv toate problemele care au aparut la mine .. plus ca am pus si niste ROMuri de WM6 care nu erau ptr C500 si de abia dupa imi dadeam seama si stateam cu in suspans sa vad daca imi mai merge telefonu dupa
) MW Addicted
1760 mesaje
din 08/02/2007
Windows CE
Super faza cu mms-ul!Ia Albume l-am luat de pe site-ul lui evil.Tot nu merge partea foto-video!
MW Luver
115 mesaje
din 30/12/2006
02 septembrie 2007, 14:45:40 • actualizat 02 septembrie 2007, 14:57:23 (2 ori)
acuma incerc sa imi dau seama de setarile GPRS si dupa aia de setarile MMS .. faza e ca deja am stricat registri de vreo 2ori incercand sa combin setarile de la WM5 pe asta de WM6 .. si imi imaginez ca o sa mai trebuiasca sa reinstl WM6 de vreo 4~5 ori minim (ca dupa ce bushesc registri, hard resetu nu ajuta .. direct reinstalarea) .. oricum .. pana acuma am mai terminat un pachet de tigari si 5 plicuri de 3in1 .. asa ca sunt pus pe treaba
) ma duc sa ma mai aprovizionez .. si dupa aia inapoi la treaba .. daca vreti sa mearga treaba mai repede .. donati pachete de tigari 
~~~~~~~~
Deci ptr cei dornici de GPRS .. am reusit sa fac setarile (sunt explicate pas cu pas .. cred) :
Start -> Settings -> Connections -> GPRS -> Menu -> Add
Description: work
Connect to: Work
Acces Point: wap
nimic la restul setarilor..
Done
##PTR APN Internet
Start -> Settings -> Connections -> Proxy Connections -> Menu -> Add
Description: internet
Connects from: Work
Connects to: The Internet
Proxy (name:port): wap.orange-gsm.ro:8799
Type: HTTP
Done
##PTR APN Wap
Description: wap
Connects to: WAP Network
Proxy (name:port): 62.217.247.252
Type: WAP
Done
Start -> Settings -> Connections-> (Menu) Advanced
aici trebuie toate sa fie puse pe automatic!!
~~~~~~
Setarile au fost facute de DSF cred ptr WM5 si le-am adaptat ptr WM6 .. astept sa imi spuneti voi daca setarile de WAP merg corect, ptr ca eu am pachetul de trafic de date si intru direct internet, asa ca nu pot spune daca WAPul functioneaza corect. Acuma am mai descoperit ceva, dar astept sa imi confirmati voi :
Start -> Settings -> Connections-> (Menu) Advanced .. daca aici la Internet Connection este setat direct work (nu cred ca e valabil ptr cei care folosesc WAP), nu se conecteaza mai repede la GPRS ?
Vor urma setarile MMS .. sper
) ma duc sa ma mai aprovizionez .. si dupa aia inapoi la treaba .. daca vreti sa mearga treaba mai repede .. donati pachete de tigari 
~~~~~~~~
Deci ptr cei dornici de GPRS .. am reusit sa fac setarile (sunt explicate pas cu pas .. cred) :
Start -> Settings -> Connections -> GPRS -> Menu -> Add
Description: work
Connect to: Work
Acces Point: wap
Done
##PTR APN Internet
Description: internet
Connects to: The Internet
Proxy (name:port): wap.orange-gsm.ro:8799
Type: HTTP
Done
##PTR APN Wap
Description: wap
Connects to: WAP Network
Proxy (name:port): 62.217.247.252
Type: WAP
Done
Start -> Settings -> Connections-> (Menu) Advanced
aici trebuie toate sa fie puse pe automatic!!
~~~~~~
Setarile au fost facute de DSF cred ptr WM5 si le-am adaptat ptr WM6 .. astept sa imi spuneti voi daca setarile de WAP merg corect, ptr ca eu am pachetul de trafic de date si intru direct internet, asa ca nu pot spune daca WAPul functioneaza corect. Acuma am mai descoperit ceva, dar astept sa imi confirmati voi :
Start -> Settings -> Connections-> (Menu) Advanced .. daca aici la Internet Connection este setat direct work (nu cred ca e valabil ptr cei care folosesc WAP), nu se conecteaza mai repede la GPRS ?
Vor urma setarile MMS .. sper
Înapoi la HTC Windows Smartphone
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.