Ce parere aveti despre noul MobileWave?
5 161 vizualizări
245 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Ce parere aveti despre noul MobileWave?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
2706 mesaje
din 25/11/2006
4 aprecieri
MW Addicted
816 mesaje
din 08/11/2006
Symbian
e beton,se vede ca s-a lucrat mult;respect @dsf si multumirile noastre!
...femeile urate,ar trebui anpuscate,ca ne sperie..
MW Veteran
514 mesaje
din 16/08/2005
17 iulie 2007, 13:46:58
da e misto noul skin dar urasc backgroundurile albe
[IMG]http://i30.tinypic.com/20qryt.jpg[/IMG]
PREMII http://PRIZE.UV.RO +++
FOR.UV.RO+
[IMG]http://speedtest.net/result/74202424.png[/IMG] ZMEU.NET
PREMII http://PRIZE.UV.RO +++
FOR.UV.RO+
[IMG]http://speedtest.net/result/74202424.png[/IMG] ZMEU.NET
MW Addicted
974 mesaje
din 22/08/2005
Windows CE
Noul MW e super. . . Felicitari celor ce au muncit la noul facelift. . . :-)
SGS FAN
MW Addicted
816 mesaje
din 08/11/2006
Symbian
uite ca am laudat înaintea timpului:ma loghez si îmi da topicuri cu mesaje noi 1,dau sa vad acest topic si nu apare topicul,apare doar"marcheaza ca citite..."sau topicuri noi4 dau sa le vad,dar sunt3...hmmmm...
...femeile urate,ar trebui anpuscate,ca ne sperie..
MW Addicted
2144 mesaje
din 31/03/2006
5 aprecieri
Windows CE
e mai frumos mw-ul acum
MW Moderator
3089 mesaje
din 25/11/2005
181 aprecieri
17 iulie 2007, 14:46:30
am vrut sa adaug un wifi ... dar cand dau sa selectez orasul nu apare nimic
se poate corecta asta ?
se poate corecta asta ?
.................................
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
ABSENT NEMOTIVAT !!!
Adevarul se afla dincolo de noi ...
MW Lurker
379 mesaje
din 31/07/2005
NokiaN80-1
Don't like it.
Ma refer la culori in versiunea xhtml. Sunt ok ca sunt culori mai inchise dar culoarea asta e moarta. Poate se adauga alta.
Pe PC n-am vazut cum arata.
Ma refer la culori in versiunea xhtml. Sunt ok ca sunt culori mai inchise dar culoarea asta e moarta. Poate se adauga alta.
Pe PC n-am vazut cum arata.
It's me bitches ...
MW Addicted
2741 mesaje
din 19/04/2006
17 iulie 2007, 15:33:35 • actualizat 17 iulie 2007, 15:38:10 (1 ori)
DSF,vezi ca nu apare logoul ala rosu cand dau la bookmarks.Ba da apare.Am gresit eu.Se pare ca nu prea avem motiv sa il certam pe sefu
)
) MW Addicted
1317 mesaje
din 24/09/2005
1 aprecieri
17 iulie 2007, 15:34:16 • actualizat 17 iulie 2007, 15:35:06 (1 ori)
prima oara cand am intrat azi-dimineata pe site am crezut ca am gresit adresa. Felicitari pentru noul design. Niste mici retusuri si ar fi perfect.
e o evolutie si e de bine
A... si niste zambareti noi daca se poate...
e o evolutie si e de bine
A... si niste zambareti noi daca se poate...
MW Addicted
955 mesaje
din 18/01/2007
MOT-V360
De cand s_a modificat mw sunt mai multi useri online
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te... daca vrei sa fii fericit o viata, iarta!
http://klaus-camera6.blogspot.com/
http://klaus-camera6.blogspot.com/
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
17 iulie 2007, 16:12:45
Voi incerca sa raspund la fiecare problema/intrebare.
In primul rand, multumiri tutorora celor care au postat pe topic
Problemele cu 'Latest posts' s-au rezolvat.
S-a adaugat si o culoare citatelor,nu stiu cum am putut omite acest aspect..
. Acum am pus o culaore, poate nu e prea inspirata.. dar acum nu prea am timp sa ma joc cu (,) culorile.
Da, _REDX_ e defapt reprezinta o actiune, care e valabila doar in cazul HTML..
si in versiunea wml nu introduceti optiunile modifica mesaj si citat ?se va rezolva.
nu, din mai multe motive. oricum, majoritatea telefoanelor suporta xhtml
) nu exista optiunea de a comenta stirea.Da, am zis sa fie ceva basic. Sper sa adaug suport pt comentarii, cel putin in varianta xhtml(e) 
Am scos-o pt ca am vrut sa fac ceva economie de resurse... inainte erau join-ate 3 tabele. acum e doar unul.
versiunea PC sau mobila?
da, e o umbra cu nouanta de mov
. la aia te referi?
nu asa facea si inainte? mi se pare ca e e de la sesiunile php
S-ar putea sa fie de la sid=. Sterge sid din url. Daca nu merge da-i un clear cache si incearca din nou. Mai poti folosi functia 'remember me', mai buna decat in cazul sesiunilor care se tot reseteaza datorita faptului ca sunt multe conexiuni de pe acelasi ip (cred). si cu 'remember me' nu ai sid in url 
am incercat sa fac cat mai multa economie cand vine vorba de imagini, si cred ca un efect de shine facea ca imaginea sa ocupe mai mult. daca ai chef si vrei, poti sa faci tu o schema de culori puse intr-un template in photoshop/photoimpact
culori mai deschise au fost, mi se pare mai copilaresc doar cu culori deschise.
negru urasc, la fel ca si siturile pe fundal negru/ culori exagerat de inchise.. ma dor ochii
se poate corecta asta ?S-a rezolvat. thx!
Ma refer la culori in versiunea xhtml. Sunt ok ca sunt culori mai inchise dar culoarea asta e moarta. Poate se adauga alta.Daca ai sugestii de culori, trimite-mi PM cu codul hex al culorii.
In primul rand, multumiri tutorora celor care au postat pe topic

Problemele cu 'Latest posts' s-au rezolvat.
S-a adaugat si o culoare citatelor,nu stiu cum am putut omite acest aspect..
. Acum am pus o culaore, poate nu e prea inspirata.. dar acum nu prea am timp sa ma joc cu (,) culorile.szmirika 17-07-2007 06:41:48
In vers.Xhtml Dupa ce am trimis un mesaj intr-un topic apare "_REDX_Info: Mesajul tau a fost adaugat."Last1Left 17-07-2007 07:00:32
la mini ghid cand intru la smiles imi da Warning : Invalid argument supplied for foreach() in /home/mobilew/public_html/forum/minihelp.php on line 216si in versiunea wml nu introduceti optiunile modifica mesaj si citat ?
nu, din mai multe motive. oricum, majoritatea telefoanelor suporta xhtml
Claudiu 17-07-2007 07:10:24
Inca ceva: la sectiunea Stiri Mobile(care e
) nu exista optiunea de a comenta stirea.
superdefekt 17-07-2007 09:52:12
Insa cel mai aiurea este faptul ca a fost scoasa functia care i-ti arata cine a postat si la ce ora, din lista cu ultimele 10 topicuri de pe homepage (html)Charisteas 17-07-2007 10:22:20
un pic parca ar trebui modificata culoarea in cazul mesajelor noi (varianta pc), acolo unde scrie Scris: Azi, 10:18:38, se distinge cam greu diferenta de culoareTudy 17-07-2007 10:28:32
Dar parca in partea de sus si jos a cercului ala rosu este ceva acolo... sau mi se pare mie?
. la aia te referi?Claudiu 17-07-2007 11:11:18
Un bug: daca intri de pe 3 browsere in cateva minute, esti online de 3 ori.aly_ancu 17-07-2007 12:07:30
Eu nu pot intra pe nici un topic imi tot da o eroare ca folosesc cuvinte interzise desi eu nu scriu nimic.
Cint 17-07-2007 11:13:32
culorile sunt cam inchise,chiar posomorate as putea zice.daca tot s-a mers pe albastru inchis macar sa se dea un efect de shine ceva.
CipssY666 17-07-2007 11:40:34
niste culori mai deschise sau negru eraaa suuuuuppeeerrnegru urasc, la fel ca si siturile pe fundal negru/ culori exagerat de inchise.. ma dor ochii
EviL 17-07-2007 14:46:30
am vrut sa adaug un wifi ... dar cand dau sa selectez orasul nu apare nimic
se poate corecta asta ?Johny 17-07-2007 15:26:43
Don't like it.Ma refer la culori in versiunea xhtml. Sunt ok ca sunt culori mai inchise dar culoarea asta e moarta. Poate se adauga alta.
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
17 iulie 2007, 16:17:50
ai uitat de meniul de jos
MW Addicted
6350 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
17 iulie 2007, 16:28:43
oho
am crezut ca am intrat pe alt site .@DSF o vrut sa faca o surpriza ,ce sa zic ,pare ca se misca mai repede si imi place cum arata ,daca o sa sesizes ceva care e cum nu trebuie o sa postez daca nu se supara patronu
in privinta culorii e ok dar ar putea fi un pic mai colorat pe ici pe colo,parerea mea ,totusi daca sa-r putea sa pui acolo la useri ce-i care sunt onliine inregistrati separat fata de cei care nu sunt inregistrati
si inca ceva cand sunt pe forum online si intra unu inregistrat pe forum sa apara intr-un colt un mesaj sau ceva de genu cum e la messenger,nu ar fi rau.....
am crezut ca am intrat pe alt site .@DSF o vrut sa faca o surpriza ,ce sa zic ,pare ca se misca mai repede si imi place cum arata ,daca o sa sesizes ceva care e cum nu trebuie o sa postez daca nu se supara patronu
in privinta culorii e ok dar ar putea fi un pic mai colorat pe ici pe colo,parerea mea ,totusi daca sa-r putea sa pui acolo la useri ce-i care sunt onliine inregistrati separat fata de cei care nu sunt inregistrati
si inca ceva cand sunt pe forum online si intra unu inregistrat pe forum sa apara intr-un colt un mesaj sau ceva de genu cum e la messenger,nu ar fi rau.....
MW Lurker
239 mesaje
din 18/06/2007
17 iulie 2007, 16:57:29
am observat o eroare pe forum home, sunt cu opera, "register" si "faq/help" sunt cam una peste alta
zic si eu
Înapoi la Administrative
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.