17 iulie 2007, 10:56:45 • actualizat 17 iulie 2007, 11:00:41 (1 ori)
Inca ceva: la sectiunea Stiri Mobile(care e ) nu exista optiunea de a comenta stirea.
Si nici un link ca sectiunea sa poata fi accesata de pe xHTML E. emmy, chiar e alt skin. jonny bravo, doar DSF a contribuit. Cred. Ah, si pagina de Reply nu are icon d-ala de bookmark. Rectific, are. Era probabil o eroare de browser.
da..ma gandeam ca o sa va placa...daca si la cei ce au avut acces primi au auvut doar laude pentru efortul lui @dsf.Sunt curios de versiunea wap...sau nu e nici o modificare pentru mobil?
wap = wml ? Raspunsul e DA, nu am vazut modificari. Un bug: daca intri de pe 3 browsere in cateva minute, esti online de 3 ori. Gata mai fac si eu o pauza cu atatea pareri. Zici ca am floodat topicul...
culorile sunt cam inchise,chiar posomorate as putea zice.daca tot s-a mers pe albastru inchis macar sa se dea un efect de shine ceva. iar griul... fiecare dupa preferinte
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
un negru d-ala cum e taskbarul de la tema de vista pentru xp era super...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.