DA,se pare ca exista si o sa incerc chiar acum sa vad cat spatiu ocupa.
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=35087
Incepatori in LINUX
16 228 vizualizări
1 292 răspunsuri
Linkuri topic "Incepatori in LINUX"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
187 mesaje
din 15/08/2008
24 februarie 2012, 23:49:37
Potrivit expertilor OMS, in viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree si gonoreea furnico-ariceasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenintarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului si de hemoroizi “mama Kangaroo".
Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotentei caprine, care, desi nu e o boala mortala, in mod fatal ameninta omenirea cu disparitia. Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gandacului de bucatarie, guturaiul pisicesc, scolioza canina si diareea cetaceica.
Amenintarea sifilisului de popandau este mai puternica ca niciodata. Oamenii de stiinta cerceteaza in acest moment care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polara.
Sa fim atenti !!
Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotentei caprine, care, desi nu e o boala mortala, in mod fatal ameninta omenirea cu disparitia. Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gandacului de bucatarie, guturaiul pisicesc, scolioza canina si diareea cetaceica.
Amenintarea sifilisului de popandau este mai puternica ca niciodata. Oamenii de stiinta cerceteaza in acest moment care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polara.
Sa fim atenti !!
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Sunt multe solutii de backup in linux, unele merg chiar si din windows.
PartedMagic e una din cele mai bune utilitare in acest sens (de pe un cd bootabil merge si pe partitii ntfs, inclusiv pt a face backup la partitia cu windows)
PartedMagic e una din cele mai bune utilitare in acest sens (de pe un cd bootabil merge si pe partitii ntfs, inclusiv pt a face backup la partitia cu windows)
MW Addicted
4824 mesaje
din 14/11/2005
27 aprecieri
25 februarie 2012, 10:35:04 • actualizat 25 februarie 2012, 10:38:10 (1 ori)
Vad ca PartedMagic face parte din ultima versiune Hiren's BootCD. O sa incerc daca poate salva backup-ul pe acelasi disk.
cît despre ceea ce va fi, deocamdată e sublim
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
25 februarie 2012, 13:42:24
Face parte de mai mult timp din Hiren Boot CD. Da, poate salva datele pe acelasi hard disc (nu pe aceeasi partitie, evident).
MW Luver
187 mesaje
din 15/08/2008
26 februarie 2012, 01:03:10 • actualizat 26 februarie 2012, 01:10:28 (2 ori)
Nu mi-a functionat metoda de pe acel site.
Stiti cum pot adauga scurtaturi pe descktop la gnome 3?Le-am activat pe cele cu my computer.
Ce parere aveti de yast?pare o cale de mijloc intre sofware manager de la debian si pbi de la pcbsd.
Stiti cum pot adauga scurtaturi pe descktop la gnome 3?Le-am activat pe cele cu my computer.
Ce parere aveti de yast?pare o cale de mijloc intre sofware manager de la debian si pbi de la pcbsd.
Potrivit expertilor OMS, in viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree si gonoreea furnico-ariceasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenintarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului si de hemoroizi “mama Kangaroo".
Sa fim atenti !!
Sa fim atenti !!
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
01 martie 2012, 10:36:45
Vreau sa edit start page browsr, si nu pot sa schimb pe cel original. Maemo. Cu xTerminal cum ar arata comanda pentru chmod 666 de ex.?
Fila la care vreau sa schimb acces rights se afla in: /usr/share/browser/home_page/index_tableteer.html . Astept un exemplu de comanda ptr linux. Nu gasesc pe net un tutorial pentru maemo/xTerminal
Fila la care vreau sa schimb acces rights se afla in: /usr/share/browser/home_page/index_tableteer.html . Astept un exemplu de comanda ptr linux. Nu gasesc pe net un tutorial pentru maemo/xTerminal
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
01 martie 2012, 14:56:27
chmod 777 /cale/spre/fisier
apoi deschizi cu un editor de texte si editezi. :-)
apoi deschizi cu un editor de texte si editezi. :-)
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
01 martie 2012, 19:52:55
Hi ca asa ar trebui, dar nu vrea sa schimbe. 'Operation not d'
Intre timp am gasit o descriere cu o lista destul de lunga de coduri. Thx.
Intre timp am gasit o descriere cu o lista destul de lunga de coduri. Thx. MW Addicted
1513 mesaje
din 07/10/2005
18 aprecieri
01 martie 2012, 23:52:17
poate treb sa dai cu sudo in fata
MW Addicted
3965 mesaje
din 05/08/2008
97 aprecieri
02 martie 2012, 10:05:56
Nu trbuie. Poate acest model de fmw., 2006 oficial nokia nu e asa de usor de induplecat. In thema Lcars am putut sa edit fonturi. Nu mai e valabil linkul la start pagebrowser si de acea vroiam sa edit. Am incercat toate fmw. ce s-a facut ptr. nokia 770, acesta merge cel mai bine, asa ramane.
MW Luver
187 mesaje
din 15/08/2008
08 martie 2012, 23:28:25
Am reusit sa instalez un sistem de operare linux pe un stick usb fara sa afecteze sistemul de operare default.
Am instalat grub customizer pe sistemul defaut (cred ca ar merge si cu easybcd pe windows) si apoi am instalat linux pe usb fara sa mai instalez grub.Am intrat in primul sistemul de operare primar si am adaugat sistemul de pe stick in grub customizer.
Se misca destul de bine de pe stick si raman salvate si toate modificarile.
Pe net nu am gasit decat metode cu unetbootin,pendrive,lili etc
Am instalat grub customizer pe sistemul defaut (cred ca ar merge si cu easybcd pe windows) si apoi am instalat linux pe usb fara sa mai instalez grub.Am intrat in primul sistemul de operare primar si am adaugat sistemul de pe stick in grub customizer.
Se misca destul de bine de pe stick si raman salvate si toate modificarile.
Pe net nu am gasit decat metode cu unetbootin,pendrive,lili etc
Sa fim atenti !!
Sa fim atenti !!
MW Addicted
7608 mesaje
din 26/01/2006
38 aprecieri
Opera Mini
Daca nu ai instalat si grub tot pe stick cum va rula pe alte calculatoare ?
Eu prefer sa scot fizic hardul din pc si sa instalez linux pe stick, da rezultate intotdeauna
Eu prefer sa scot fizic hardul din pc si sa instalez linux pe stick, da rezultate intotdeauna
MW Luver
187 mesaje
din 15/08/2008
10 martie 2012, 12:35:44
Pe alte calculatoare nu va merge fara anumite setari dar e o alternativa la virtual box in ce priveste linux.
Sa fim atenti !!
Sa fim atenti !!
27 martie 2012, 08:44:06
Salut! Am instalat pe Pc-u Linux Mint 12 pe 64bit ... nu am sonor ! Ma poate ajuta cineva... ?
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
27 martie 2012, 11:12:11
rezolvat !
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
Înapoi la Linux
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.