20 februarie 2010, 13:43:53 • actualizat 20 februarie 2010, 13:45:13 (1 ori)
De pe livecd am reusit sa montez paritia.. dar paritia criptata vreau sa ii selectez punctul de montare /home fara sa o formatez.. ceea ce in ubuntu pare imposibil deoarece ma obliga la format fortat..
E vorba de alta chestie, am sters partitia cu ubuntu din windows 7 si mi-a distrus bootloader-ul. A trebuit sa reinstalez iar windows 7 si dupa aceea ubuntu...
Si de ce GRUB e o porcarie? El sta instalat pe partitia cu Linux (doar o mica parte fiind instalata in MBR), iar de vreme ce tu ai sters-o... E normal sa nu mai functioneze. E vina ta, nu a aplicatiei. Oricum era de ajuns sa refaci MBR-ul folosind kit-ul de instalare al Windows-ului
N-ai inteles, oricum cu windows nu s-a putut repara. Atat timp cat aplicaia se ocupa de boot trebuia sa aibe in vedere si chestia asta. Daca nu era in stare mai bine nu se ocupa, lasa aplicatia de la windows sa-si faca treaba.
20 februarie 2010, 22:50:42 • actualizat 20 februarie 2010, 22:50:59 (1 ori)
Boot manager-ul de la Windows habar nu are de alt sistem de operare decat Windows, deci e de cacao. Pe deasupra, la fel ca si GRUB, doar o mica parte din acesta rezida in MBR. Ia sterge tu NTLDR-ul si ai sa vezi ce frumos crapa minunatul bootloader al Windows-ului. E imposibil sa ingramadesti un boot manager in cei 512 bytes ai MBR-ului
de ce cand adaug un videoclip din youtube in playerul pentru filme, imi da eroarea asta. . * GStreamer a întâlnit o eroare generală într-o bibliotecă suport.GStreamer a întâlnit o eroare generală într-o bibliotecă suport. *... ce se intampla ca ,cu kiwi linux imi functiona perfect ?
cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primrejurul partilor fatatoare ale muerii,i se va taia scarbavnicul madular spre vesnica lui nefolosire
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.