Felicitari Mc in privinta desktopului lasa de dorit vs lor de Gnome sh ku driverele au dat'o in bara dar cu o conexiune la net rezolvi problema imediat, totusi la traducere chiar au lucrat nigerii astia
[img]http://xs206.xs.to/xs206/06361/ngage.gif[/img]You will know you have an IRC addiction when you pick up the phone and start dialling ip numbers !
Thx,a fost a doua mea instalare La tine merge bine? Eu cred ca-l dau jos si caut alta distributie ca nu prea pot face mare lucru. Mie mi se pare ca se misca si greu,lent. Am dreptate? Desi il compar cu SLAX,care si ca LiveCD zbura.
Am o distributie linux care imi rescrie MBR(L)-ul?? Main boot loader cred. Unde gasesc fisierul asta si ce trebuie sa scriu in el ca sa-mi recunoasca si Windowsul?
McMaster ,ubuntu nici nu l'am folosit vreodata, doar l'am testat putin timp. Ai dreptate este inferior multor distributii, tot ce mai folosesc acuma este Open Office'ul de pe Live Cd .eu am win2003 . Totusi eu ii felicit pe negri astia ca au incercat sa faca ceva, sa arate ca nu sunt atit de inapoiati, drept rasplata google ubuntu va fi noua distributie google in parteneriat cu dinsii(inceput promitator),se pare ca va fi folosita strict inside of google servers. In ceea ce priveste nelamurirea ta-n'am inteles bine ce ai vrut sa zici. Am scos mandriva 2oo5 limited edition e super tare.try it.
[img]http://xs206.xs.to/xs206/06361/ngage.gif[/img]You will know you have an IRC addiction when you pick up the phone and start dialling ip numbers !
04 martie 2006, 11:50:09 • actualizat 04 martie 2006, 11:56:49 (1 ori)
Cele mai mici instalabile sunt PuppyLinux si DamnSmallLinux. Ultimul are 50MB pe cd-ul de instalare. ;-) @seek4nuke Ghice ce joc eu acum! C&C Yuri's Revenge direct din Linux :-D Acusi incerc si CS
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.