Incepatori in LINUX
16 230 vizualizări
1 292 răspunsuri
Linkuri topic "Incepatori in LINUX"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
25 aprilie 2008, 00:35:37
x_eureb.
25 aprilie 2008, 00:39:00
x_uereb 24-04-2008 23:39:13
....zica ca nu e cd ul bun, ca ar fii corupte niste fisiere... da de unde ca am luat imaginea de la ei de pe site, nu e sa zici ca e ceva carpit sau ma rog.... e produsul lor, mai ales ca pe nvidia ar trebui sa mearga ........
La ce viteza ai scris cd ul ala cu imaginea iso?
[img]http://www.pardus.org.tr/banner/buton2.png">[/img]
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
25 aprilie 2008, 13:39:24
Spawn 25-04-2008 00:39:00
x_uereb 24-04-2008 23:39:13
....zica ca nu e cd ul bun, ca ar fii corupte niste fisiere... da de unde ca am luat imaginea de la ei de pe site, nu e sa zici ca e ceva carpit sau ma rog.... e produsul lor, mai ales ca pe nvidia ar trebui sa mearga ........
am spus ca a bootat deci cd e facut bine, dar cred ca i am gasit buba... e de la placuta de RAM am una de 512 si una de 1Gb am dat o jos pe cea de 512 si a mers .... dupa am incercat sa instalez xp si vista cu amnandoua si.... surpriza.... nu a mers ... bluescreen... am dat iar jos placuta de 512 si a mers
am rezolvat o ...... acum nu stiu cand mai instalez linuxu ca mie ca ma risc urat
da va zic eu daca e....Doar din curiozitate........
La ce viteza ai scris cd ul ala cu imaginea iso?
Nokia6630
De ce te-ai atacat mai praslea?
) Eu doar ti-am luat in consideratie smiorcaielile si am vrut sa-ti zic ca cd ul iti booteaza chiar daca e scris la viteza mare dar asta nu inseamna ca o sa-ti vada toate componentele si o sa ti se instaleze calumea.......
....dar daca si tu faci parte din categoria celor care fac spume din nimic sa-mi dai de stire ca am niste surprize pentru tine.
) Cei care ma cunosc stiu ca porecla spawn are un anumit efect asupra unor categorii de oameni..... Hahahahahahahaha
Se pare ca dupa atatia ani de wap am ajuns la ultimul level. Daca pana acum eu incercam sa ii descopar prin cotloanele netului,acum la final ma descopera ei pe mine. . . .
Eu trebuie sa stau doar si sa-i astept.
) Eu doar ti-am luat in consideratie smiorcaielile si am vrut sa-ti zic ca cd ul iti booteaza chiar daca e scris la viteza mare dar asta nu inseamna ca o sa-ti vada toate componentele si o sa ti se instaleze calumea....... ....dar daca si tu faci parte din categoria celor care fac spume din nimic sa-mi dai de stire ca am niste surprize pentru tine.
) Cei care ma cunosc stiu ca porecla spawn are un anumit efect asupra unor categorii de oameni..... HahahahahahahahaSe pare ca dupa atatia ani de wap am ajuns la ultimul level. Daca pana acum eu incercam sa ii descopar prin cotloanele netului,acum la final ma descopera ei pe mine. . . .
[img]http://www.pardus.org.tr/banner/buton2.png">[/img]
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
25 aprilie 2008, 16:20:05
Spawn 25-04-2008 14:40:34
De ce te-ai atacat mai praslea?
) Eu doar ti-am luat in consideratie smiorcaielile si am vrut sa-ti zic ca cd ul iti booteaza chiar daca e scris la viteza mare dar asta nu inseamna ca o sa-ti vada toate componentele si o sa ti se instaleze calumea....... ....dar daca si tu faci parte din categoria celor care fac spume din nimic sa-mi dai de stire ca am niste surprize pentru tine.
) Cei care ma cunosc stiu ca porecla spawn are un anumit efect asupra unor categorii de oameni..... HahahahahahahahaSe pare ca dupa atatia ani de wap am ajuns la ultimul level. Daca pana acum eu incercam sa ii descopar prin cotloanele netului,acum la final ma descopera ei pe mine. . . .
te crezi cool?? MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
25 aprilie 2008, 17:28:21
32x ?
)) tu n`ai auzit de 4x-8x ?
))
)) tu n`ai auzit de 4x-8x ?
)) MW Lurker
459 mesaje
din 28/02/2007
25 aprilie 2008, 18:02:28
apliactiile/jocurile de pe windows merg bine pe linux cu emulatoare? (resursele nu's problema)
[img]http://img523.imageshack.us/img523/9633/coffeexa3.png[/img]
[img]http://img91.imageshack.us/img91/6585/ubd9596yg3.png[/img]
[img]http://img229.imageshack.us/img229/4766/iamboredusersp8.jpg[/img]
[img]http://img91.imageshack.us/img91/6585/ubd9596yg3.png[/img]
[img]http://img229.imageshack.us/img229/4766/iamboredusersp8.jpg[/img]
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
Opera Mini
Unele din ele merg perfect prin Wine (cum ar fi Counter Strike, WOW, si altele). Alte jocuri in schimb ruleaza cu pierderi de performanta (ex: GTA San Andreas, batranul Starcraft), iar altele nu merg prea bine (nu din punctul de vedere al vitezei, ci a calitatii emularii)
P.S. Aaaa, si unele nu merg deloc. O lista cu aplicatiile care merg sau nu merg pe wine, plus comentarii gasesti pe http://appdb.winehq.org/
P.S. Aaaa, si unele nu merg deloc. O lista cu aplicatiile care merg sau nu merg pe wine, plus comentarii gasesti pe http://appdb.winehq.org/
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
Nokia6230i
Cum se instaleaza beryl? :-? Asa mai pt. Dummies(prosti) ca habar nu am! Apropo am reusit sa instalez ubuntu 8.04 dar cine face un tutorial pt instalarea berylului sau compquiz? Pls some help
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
29 aprilie 2008, 21:53:00
Asta ar cam fii instalarea berylului |Astept pareri si indicatii .... daca poate pune cineva sici aceeasi informatie ar fii super:D
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
Nokia6230i
Nu vrea nimeni sa ajute? A reusit careva sa instaleze berylul? Sau doar va dati mari si tari! ceva ceva spawn?
MW Lurker
336 mesaje
din 20/07/2005
1 aprecieri
03 mai 2008, 12:36:10 • actualizat 03 mai 2008, 13:23:24 (1 ori)
nu stiu daca e indicatie buna, dar nu e mai usor de instalat ca si incepator cu synaptics? eu asa faceam la inceput.. din consola sau cu arhiva poate fi mai greu..synaptics e pe la administrare pe acolo..
totusi la opensuse vad ca am compiz instalat. beryl nu e pe aici..scrie si in ghidul ubuntu ca e program mai vechi..parca asa am vazut..dar ce poti face cu programele astea..?
totusi la opensuse vad ca am compiz instalat. beryl nu e pe aici..scrie si in ghidul ubuntu ca e program mai vechi..parca asa am vazut..dar ce poti face cu programele astea..?
linux girl..
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 mai 2008, 12:43:34 • actualizat 03 mai 2008, 12:45:53 (1 ori)
eu am ramas la compu fiz sau cum ii zice la ala din sabayon.
e mai nou si erau niste setari mai ascunse dar acum arata mai bine decat ce e pe you tube cu beryl .dau drumul la ploaie pe desktop ,dupa aia la ninsoare ,si dupa aia la cerculete de foc in jurul mouseului si tot merge cursiv ,sa tarasti un film transparent pe un cub 3d ,cu ferestre 3 d ,departate de cub.
pentru cunoscatori...cum fac mouse wireless 2.4 ghz sa mearga si orizontal in sabayon?
merge numai sus jos. ala pe usb cu fir merge normal ,dar nah...
si daca mai e alta metoda de rezolvare a "todo:have to rethink extra options" din cauza careia nu vede NTFS (in afara de recompilare kernel) ?
ps:a apaut ubuntu 7.1 sau 8.1 nu mai stiu care. am vazut pe you tube. arata foarte frumusel ,insa lumea se plange de driveri . si aia au si net acasa...
e mai nou si erau niste setari mai ascunse dar acum arata mai bine decat ce e pe you tube cu beryl .dau drumul la ploaie pe desktop ,dupa aia la ninsoare ,si dupa aia la cerculete de foc in jurul mouseului si tot merge cursiv ,sa tarasti un film transparent pe un cub 3d ,cu ferestre 3 d ,departate de cub.
pentru cunoscatori...cum fac mouse wireless 2.4 ghz sa mearga si orizontal in sabayon?
merge numai sus jos. ala pe usb cu fir merge normal ,dar nah...si daca mai e alta metoda de rezolvare a "todo:have to rethink extra options" din cauza careia nu vede NTFS (in afara de recompilare kernel) ?
ps:a apaut ubuntu 7.1 sau 8.1 nu mai stiu care. am vazut pe you tube. arata foarte frumusel ,insa lumea se plange de driveri . si aia au si net acasa...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
MW Addicted
1414 mesaje
din 21/01/2007
12 aprecieri
03 mai 2008, 13:44:52
cint pai si un link de download direct pt. Sabayon nu ne dai si noua? am netu tzava deci o sa iau 4.7 gb in maximumm o ora pls am nevoie intr o jumatate de ora ca apoi plec si cand ma intorc sa fie gata luat
好人礼服黑色
15175 mesaje
din 05/10/2005
61 aprecieri
03 mai 2008, 13:48:50
sabayon.org ...sau da direct pe google download sabayon,si gasesti in primele 3 linkuri ftp pentru imagini iso. imaginea e de 4.2gb
n-ai cum sa nu nimeresti. lol,la asa net tu stai sa reinstalezi sisteme de operare? nu ai ce face...
n-ai cum sa nu nimeresti. lol,la asa net tu stai sa reinstalezi sisteme de operare? nu ai ce face...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times!
Înapoi la Linux
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.