aveti idee cu ce se fac arhivele .tsk adica temele pt ppc?
ca la tema de o am acum se vede ok imaginea in background ,si as vrea sa o schimb cu ce poza am eu..au niste denumiri ciudate ,dar daca stergi extensia si pui .jpg dai de ele... de scoti le scoti cu winrar din fisierul .tsk ,dar de inlocuit in .tsk win rarul nu poate . alt software?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
20 februarie 2007, 18:52:11 • actualizat 20 februarie 2007, 18:54:13 (1 ori)
adioperator 20-02-2007 18:17:16
@at10ti0n, captura de mai sus e facuta de pe M3100? Stiu ca la M3100 nu se poate afisa iconita "E" pentru semnalul EDGE.
da e facut pe un m3100 dar cu romul ruu wwe 2.05. gasesti pe forum.xda-developers.com la sectiunea hermes informatii
[edit] si din cate imi aduc aminte poti sa faci sa apara si cu romul initial, daca la phone -> band selectezi la network type GSM (asa imi este setat mie in mod curent, altfel imi apare U de la umts.. )
siloth ,vezi ca ti-ai publicat si numarul tau din primul screenshot sa nu curga cu apeluri
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.