aveti idee cu ce se fac arhivele .tsk adica temele pt ppc?
ca la tema de o am acum se vede ok imaginea in background ,si as vrea sa o schimb cu ce poza am eu..au niste denumiri ciudate ,dar daca stergi extensia si pui .jpg dai de ele... de scoti le scoti cu winrar din fisierul .tsk ,dar de inlocuit in .tsk win rarul nu poate . alt software?
Cu un program gen Resco Photo Viewer poti schimba imaginea din ecranul today ,tema ramanand la fel.
My reviews [local=../reviews/HTC-Touch-Diamond2-31.html]HTC Touch Diamond2[/local] [local=../reviews/reviews/HTC-Touch-Diamond-14.html] HTC Touch Diamond[/local]
Sau intrati la Settings --> Today, bifati Use this picture as the background, apoi Browse, selectati imaginea si gata.
De acord dar imaginea va fi in cazul asta semi transparenta ,stearsa mai exact .La Photo Viewer daca faci cu ai zis tu si apoi te duci pe imagine in Photo Viewer si ii dai "Save as Today Wallpaper" ,va aparea corect.
My reviews [local=../reviews/HTC-Touch-Diamond2-31.html]HTC Touch Diamond2[/local] [local=../reviews/reviews/HTC-Touch-Diamond-14.html] HTC Touch Diamond[/local]
ppc-ul meu e normal:Prelativ am doar spb plus pe el:D as avea nevoie si eu de o thema ca sa schimbe bara de start macar ca albastrul ala ma inebuneste ma poate ajuta cineva? am un i-mate jasjar:P
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.