pai are echivalent HTC daca da roaga pe cineva care are un telefon cu software compatibil sa iti faca un back-up pe card ... cu softul in romana si sa ti-l dea . BTW : vezi ca ai gresit topicul ... aici e aria wM smartphones iar tu ai PPC
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
ceau am si eu o mare problema... am de curand un spv c500 si am instalat romul i-mate sp3... si doresc sa revin la vechiul rom... adica ce din fabrica ... ma ajuta careva pls
28 august 2007, 13:28:05 • actualizat 28 august 2007, 13:30:41 (1 ori)
Se pare ca suntem mai multi care dorim ROM-ul original Orange, IN ROMANA de la SPV C500, adica cu win 2003. Cine il are este rugat sa ni-l dea si noua, eventual sa dea un link valid de unde poate fi descarcat. Multumim anticipat.
28 august 2007, 17:33:13 • actualizat 28 august 2007, 17:34:04 (1 ori)
Vrei musai in romana,rom-ul pt.wm2003?Am o gramada de rom-uri,in afara,din pacate pt.tine,de cel in romana!Am auzit ca cel elvetian este f.bun,daca-l vrei...
30 august 2007, 13:51:48 • actualizat 30 august 2007, 14:27:10 (2 ori)
Musai in romana, inainte sa-i fac alt update. De fapt, da-mi-l si mie pe cel in engleza daca il ai (2003 SE !!!), dar original si nemodificat cumva. Si mai am o intrebare, cand am cumparat telefonul, l-am luat fara acel "usb cradle". Am un cablu usb normal la el cu care fac sincronizarea si transferul de date, e bun pentru update de rom sau imi trebuie neaparat acel cradle? a facut cineva update cu cablu obisnuit usb, fara acel cradle? astept raspunsurile mai multor posesori fiindca n-as vrea sa-l bulesc de tot. vreau sa-i fac un update de soft fiindca se cam blocheaza uneori si nu merge decat scotandu-i bateria. am facut hard reset si nici un rezultat. apropo soft reset ce face? am citit la Orange de soft reset, care se face de la un butonel minuscul de sub cifra 0 (pt care ma si intrebam ce este si la ce foloseste). a facut cineva si soft reset?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.