Pai tocmai asta e chestia, ca la mine cu ROM-ul de Orange nu vroia nici mort MP3 (doar WMA). Acum merge brici!
Mi-am instalat ROM-ul de la Qtek,totul este ok,in afara faptului ca nu mai functioneaza setarile la mms,cand incerc sa le fac intra cele de la mail!!! !! Tu ai patit chestia asta?
17 februarie 2007, 13:00:55 • actualizat 17 februarie 2007, 13:01:49 (1 ori)
Intrebare .. daca am deja WM5 cu SPL 1.01.0109, trebuie sa fac vreun downgrade ca sa pot instala ROM-ul de la Qtek ? Pentru ca de fiecare data cand incerc sa instalez (fac si treaba cu NBFTools) primesc error 264 : Connection. Din cate am citit, 264 se refera la open port error. Am mai gasit niste solutii care zic sa dezactivez active sync, dar fara el setupu nu poate lua informatiile de la telefon si nici macar nu ajunge la partea cu restartul telefonului si progresul upgrade-ului. Mie imi intra in bootloader telefonul, setupul ajunge la partea cu progresul upgrade-ului, dar progresul ramane la 0% si dupa cam 1min imi da eroarea cu 264. Deci .. ma poate ajuta cineva cu vreun sfat ? edit: am facut si SuperCID la telefon
25 februarie 2007, 19:21:40 • actualizat 25 februarie 2007, 19:22:32 (1 ori)
Am si eu urmatoare problema pe care am mai ziso pe aici .... la update imi da ca e NBFTools prea vechi si nu ma lasa ca ii fac update. Daca incerc sa fac supercid imi da eroare. Deci cine e dispus sa ma ajute si pe mine cu niste ideii sau programe ? Daca sta careva in buc si are chef de mine sa ii fac o vizita sa ma ajute sa bag rom-ul de qtek pls say. Cine are rom-ul rom ca il vreau si eu, asta de aici nu mai e buna adresa. HELP
sometimes you just feel tired.You feel weak. And when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you,gotta find that inner strength and just pull that shit out of you, and get that motivation to not give up.
Am si eu urmatoare problema pe care am mai ziso pe aici .... la update imi da ca e NBFTools prea vechi si nu ma lasa ca ii fac update. Daca incerc sa fac supercid imi da eroare. Deci cine e dispus sa ma ajute si pe mine cu niste ideii sau programe ? Daca sta careva in buc si are chef de mine sa ii fac o vizita sa ma ajute sa bag rom-ul de qtek pls say. Cine are rom-ul rom ca il vreau si eu, asta de aici nu mai e buna adresa. HELP
vezi ca am postat eu pe topicul decertificare si deblocare cu care merge sa faci garantat supercid . apoi no sa mai ai nici o problema ... o sa poti instala ce rom vrei fara sa mai trebuiasca sa folosesti nbftools
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
02 martie 2007, 22:58:55 • actualizat 02 martie 2007, 23:02:18 (1 ori)
WM2005V1 (Look like WM2006 Crossbow) ROM
Un rom wm5 care cica e skinta tip crossbow
I have editted Wm2005 and finally I have that one Features * Original Wm06 Wellcome Screen * Original Wm06 Homescreen (Blue and Green) * Original Wm06 melodies (3 types) * Wm11 Skin * Original Wm06 notification pictures (volume - question etc.) Available Programs * Celetask * Total Commander * Lyrics Magic Player TR * BaseHueExpress
That rom translated turkish by Rkavak... That rom have Turkish and English Language Support... Special Thanks: Efsane - Rkavak and www.mpx.gen.tr forum members...
sometimes you just feel tired.You feel weak. And when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you,gotta find that inner strength and just pull that shit out of you, and get that motivation to not give up.
Evil eu am c500 dar aveam alta problema nu reuseam sa schimb rom-ul.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.