e super telu si vrea unu sa i dau n90 u meu si inca 3 mil pe un n95,dar,care e furat din Franta.Care stiti daca as putea pati ceva?La activarea gps ului se poate sa arate automat locul in care se afla?Ca daca da,e bai )
29 septembrie 2007, 11:21:17 • actualizat 29 septembrie 2007, 11:23:25 (1 ori)
Un pic mai fortat ,dar merge si bateria BL-6F de la versiunea pt. USA, pe versiunea standard!Vedeti aici! Telefonul nu mai are capac spate,fiind imbracat cu o husa transparenta doar...deh bateria e mai mare si la propriu si la figurat doar!
Mi-as cumpara un nokia n95 dual sim,dar cred ca e facut pe vapor de costa doar 500ron.merg doua cartele odata si are display 3inch.e super la aspect dar nu stiu daca e simbian pt ca banuiesc ca e copie facuta de chinezi.voi stiti ceva
29 noiembrie 2007, 09:06:44 • actualizat 29 noiembrie 2007, 09:10:23 (2 ori)
nu este symbian,si nici designul nu este ca la n95.e o mare tzeapa,se deschide sina doar in sus,nu si in jos,pt butoanele multimedia.repet,NU ARE SYMBIAN.eu nu te as sfatui sa il achizitionezi,mai ales ca sim urile nu merg simultan,ci trebuie comutate din meniu.
AM SI EU O INTREBARE:gps ul integrat contine si harta romaniei?e bun de ceva?
nu este symbian,si nici designul nu este ca la n95.e o mare tzeapa,se deschide sina doar in sus,nu si in jos,pt butoanele multimedia.repet,NU ARE SYMBIAN.eu nu te as sfatui sa il achizitionezi,mai ales ca sim urile nu merg simultan,ci trebuie comutate din meniu.
AM SI EU O INTREBARE:gps ul integrat contine si harta romaniei?e bun de ceva?
Note: Posts were merged
nu ma poate lamuri nimeni?dati mi va rog detalii despre gps ul integrat:cum functioneaza,iti trebuie abonament gps,ce harti are etc.multumesc
01 decembrie 2007, 13:34:17 • actualizat 01 decembrie 2007, 13:35:15 (1 ori)
Si daca nu are hartile integrate, le poti descarca de pe http://maps.nokia.com Eu unul iti recomand N95 8GB, e aproape la pret cu cel normal + mai dotat. GPS-ul e free.
Ce zice cabral printre altele: "Inainte de aifon am avut N95-ul de la Nokia, o tigaie de telefon. In afara de resetarile care veneau la fiecare 2 ore, bateria extrem de slaba, camera lenta in focus si foarte intunecata tilifonul asta are atatea bug-uri incat te plictisesti de butonat foarte repede. " Credeam ca s-au schimbat mai multe de la Symbian S6.1 .. Sa dai o groaza de bani pe un telefon si sa faca din astea, e de neacceptat.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.