Am patit-o! Nu stiu din ce cauza dar de cateva ore am pe display 2 dungi orizontale care par sa dea de inteles ca mi-am f"&* displayu, si telefonu are aproape 3 luni,luat nou,pe abo. Ce ziceti, ati patit careva asa ceva, se inlocuieste free in service sau se considera ca e soc mecanic si doar contra cost il face? Eu nici macar nu am suflat pe el, si uite ce am patit. Si E51-le cu al sau ecran de plastic ce acopera displayu si care nu e foarte bine fixat, il am din ianuarie si nu am avut ce sa i reprosez... Pareri
Culmea, dupa cateva zile a disparut, daca atingeam disply-ul mai tare, acolo unde erau dungile, capatau o culoare usor rosiatica apoi, incet incet disparea. Ciudat ! Dar bine ca am scapat.
am si eu o problema cu 95-ul meu,nu mi-l mai recunoaste pc-ul,cand introduc usb-ul telefonul recunoaste telefonul dar pc-ul nu vede nimic,aveti ceva sugestii? Merci
am o problema! Cand intru cu opera 8.65 pe anumite adrese mai mari, adica care contin imagini multe si necesita incarcare, se inchide opera. Ce sa fie? De la tel sau imi trb alta varianta de opera?
sau intra cu opera mini... face fata mai bine la browsing pe telefoanele low end. bine...probabil si pe n95, tot aia...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.