Despre forumul off-topic: nu il voi imparti pt ca scopul acestui site este legat de mobile stuff. Daca l-as imparti atunci cele mai multe discutii ar fi acolo .. si atunci numai forum de 'mobile stuff' n-o sa mai fie
Despre edit: se poate, dar nu fac pt mai multe motive
Despre useri activi: exista Top 10 (jos).. acolo sunt afisati useri in ordinea descrescatoare a nr. de posturi (mesaje). Da o sa imbunatatesc si rubrica Memberlist, numai stii cum ii cu timpu`.. si nu uita "This forum is under development" .. asta inca mai scrie in fiecare pagina (jos) a forumului (versiunea web)
Scuze ca ne abatem putin de la topic. Mie imi apar zambaretii.... Asta inseamna ca telefonul suporta paginile xhtml ?
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
- cativa zambareti noi (mersi BeNi) - zambaretii pot fi vazut si de pe wap. mergeti la MiniGhid - am modificat search-ul la versiunea web. E mai bun dar tot mai trebuie lucrat la el - alte modificari minore
IP-XCENTRIC: - alea cu 'finds posts' stiu ca nu prea afiseaza cum trebuie (in ordine). am sa mai lucru si acolo
agresiv: - in legatura cu pm raspunsul e nu, ti-am mai zis
18 iulie 2005, 20:26:29 • actualizat 18 iulie 2005, 23:51:40 (2 ori)
DSF, danke Beni! Am o sugestie: Dupa ce dau "submit" intr-un topic, ma duce la prima pagina si nu la ultimul mesaj, ca pana acum. Ce s-a intamplat Pune innapoi chestia aia cu autoafisarea ultimului post. Please!!!
19 iulie 2005, 00:03:25 • actualizat 19 iulie 2005, 00:18:48 (2 ori)
Am rezolvat problema cu minighidul, am schimbat limba la interfata ... Mai este treaba cu edit-ul edit: am rezolvat si problema cu edit-ul schimband modul de afisare a forumului... De la wml la xhtml ...
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.