1)uneori,cand dau sa se incarce forumul,imi apare "The document contains no data"(firefox) 2)pot sa-mi dau seama cumva cand e o problema de la serverul euforia si cand e problema la RDS?
1) iti apare des eroarea aia? 2) nu stiu.. cand e o problema cu serveru pe care ii pus euforia apare aia cu "temporary BD error" sau "pagina nu exista" (asta cand pica sau se reseteaza serveru)
In legatura cu reply-ul via web version. Voi face un topic review, adica afiseaza ultimele 5 sau 10 mesaje in ordine descendenta din topicul respectiv
16 iulie 2005, 17:52:21 • actualizat 16 iulie 2005, 18:08:12 (5 ori)
1)numai de o zi sau doua,pana acum nu aparea(cel mai frecvent mi-a aparut azi,de 3-4 ori) 2)faza cu BD error niciodata nu mi-a aparut...deci ce concluzie sa trag?RDS e de vina?-n-ar fi prima oara,mi-au mai taiat internetul,chiar daca am platit
Cand vrei sa deschizi un topic nou, informatiile care sunt acolo, sunt in limba engleza.Poate ar trebui pusa romana la romanian forum si engleza la english forum. Ce crezi DSF?
Din cate stiu eu este o optiune la "Meniul meu" prin care setezi faza cu topic review(cred) : prin optiunea asta iti arata posturile din topic, de la cel mai recent la primul. Am dreptate?
@DSF o sugestie : regleaza ceasul mah ca nu e bun )
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
XCENTRIC ... Ceasul e cu cateva secunde in urma fata de cel de pe euronews ...
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
17 iulie 2005, 01:21:02 • actualizat 17 iulie 2005, 01:26:20 (1 ori)
@DSF: Cred ca ar fi bine daca ai pune sa arate in pagina principala a forumului ziua cand a fost postat ultimul mesaj. Acum arata doar azi si ieri... Daca nu e azi, atunci e cu siguranta ieri, chiar daca asta a fost saptamana trecuta
Edit: sorry ca nu am fost atent ce lenes sunt nu am dat urmatoarea pagina sa vad daca chiar este asa... am mers pe instinctul meu , care a dat gres
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.