Eu am curaj Din cate vad in imagine e o versiune pentru PPC. Normal ca aveti nevoie de PC ca sa o dl ca fisierul are 55Mb Dupa cum scrie si tipul de la Gizmodo incercati aceasta versiune, dar pe pielea voastra Have fun ! PS Articolul a fost postat pe 24 ianuarie 2007 deci nu cred ca e o versiune atat de veche...dar cine stie.
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
13 februarie 2007, 00:25:49 • actualizat 13 februarie 2007, 00:31:22 (1 ori)
Linkul precedent mergea cam greu si am gasit altul aici Asta are doar 53Mb Adi nush daca e vreo lista de device-uri compatibile dar eu pur si simplu am incercat sa-l instalez si mi-a spus ca nu e destinat telefonului meu. A da...in programul de instalare arata o poza cu un PPC landscape deci e sigur pentru Pocket PC edit: Mi-am adus aminte ca dupa ce am dezarhivat fisierul folderul creat avea numele WM6_Uni deci cred ca e pentru PPC pe platforma HTC Universal, dar nu's sigur...
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Am citit in ziarul Adevarul ca Microsoft va lansa joi o versiune oficiala a WM 6 (Crossbow) la o mare reuniune a marilor producatori de telefoane mobile. . . . Presupun ca va fi un rom lipsit de bug-uri
Cate sanse sunt ca wm 6.0 sa fie disponibil si pe spv c600 & c100? Am putina experienta in domeniul SP-urilor si nu prea am urmarit celelalte versiuni de WM si portarea lor.
Chiar cred ca vor aparea. Am cautat si eu sa vad cum s-a facut trecerea de la wm 2003 la wm 5.0. Spre de exemplu spv c500 permite instalarea de wm 5.0 si sunt si altele in aceeasi situatie. E doar o chestiune de timp (scurt sper).
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.