din pacate .. new windows .. new hardware .. ceea ce ptr smartphone'uri nu'i kiar asa de simplu. ca si win vista .. trebe sistem bun ) facem upgrade. momentan ne multumim cu windows mobile 5 .. si lasam orice new feature cum ar fi Flip-3D Window Changer ptr windows mobile 6 ) chiar cred k daca o sa vad si flip-3d pe smartphone .. pot sa zic ca le'am vazut pe toate.
flip 3d .. e programul special .. din windows vista care te lasa sa faci un alt tab (win logo key+tab) mai special .. o sa iti arate ferestrele .. in cascada .. in 3d .. si fiecare live cu ce se intampla acolo .. da un search pe google imagini si o sa vezi
Toti pasii instalarii...e in limba rusa. Am incercat cu un online translator dar mai bine nu...nu am sa-l postez, daca e incerc eu (sau nu). Oricum daca e cineva interesat serios il voi posta desi e un risc foarte mare.
am avut eu pana ieri Crossbow pe PPC si arata dragut. problema e inca inca are multe buguri destul de mari. adik sa intampla sa nu mearga camera sau netul, etc. si am renuntat la el. astept sa apara un ROM cooked si customizat bine ca sa trec la WM6. pot sa spun ca se misca superb in comparatie cu WM5. ramul cre acum e de vreo 16 mega liberi pe 6 avem 25. per total au facut treaba buna.
http://www.smartphony.fr/news/NEWS_ViewComments.asp?IDNEWS=621....asta e unde puteti citi despre noile update-uri la wm6.. e in franceza dar se intele foarte bine... am dat mai multe explicatii pe un alt topic fara sa stiu ca exista deja unul pt wm6.. dar oricum il dadusem la anunturi..:D
Toti pasii instalarii...e in limba rusa. Am incercat cu un online translator dar mai bine nu...nu am sa-l postez, daca e incerc eu (sau nu). Oricum daca e cineva interesat serios il voi posta desi e un risc foarte mare.
Poti sa incerci www.google.com/translate - e unul dintre cele mai acceptabile translatoare online, si daca tin eu minte bine, traduce si din rusa in engleza.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.