salut, am o problema... , mi-am stricat softul telefonului si nu stiu dak exista vreo solutie sa-l fac la loc eu singur , cine ma poate ajuta sa fac asta, cu p2k commander merge? dak da cum
salut, am o problema... , mi-am stricat softul telefonului si nu stiu dak exista vreo solutie sa-l fac la loc eu singur , cine ma poate ajuta sa fac asta, cu p2k commander merge? dak da cum
intra in flashmode macar? aveam un link pus pe topicul cu resoftari unde gaseseai firmware pt moto tau!
da intra in flash mode, pana akum am reusit sa-l fac cat de cat pt k il stricasem cu p2k comander (era vorba de un fisier kre il modificai si se auzea mai tare - scrie pe la tips&tracks intr-un topic) , singura problema care a mai ramas este k nu mai vrea sa faca poze, cand intru un camera imi zice "Ocupat incercati mai tarziu" , ce sa-i mai fac
da intra in flash mode, pana akum am reusit sa-l fac cat de cat pt k il stricasem cu p2k comander (era vorba de un fisier kre il modificai si se auzea mai tare - scrie pe la tips&tracks intr-un topic) , singura problema care a mai ramas este k nu mai vrea sa faca poze, cand intru un camera imi zice "Ocupat incercati mai tarziu" , ce sa-i mai fac
am gasit firmware doar pt Motorola Mpx220 & V980 / V1050 / E1070 / V1075... oare nu merge si la tine? v980 e f asemanator cu v975.
O versiune de firmaware mai noua de 2005 nu stie nineni. ca am cautat cu google si am gasit doar versiuni de prin 2004. am avut si firmaware de siemens u15 dar tot java midp1.0 avea . am inteles ca ar merge si firmawarele de pe motorola a845 care are java 2.0 dar nu lam gasit nicaeri. care poate sami dea un link.pls.
16 aprilie 2007, 23:24:15 • actualizat 16 aprilie 2007, 23:25:15 (1 ori)
am si eu un 975 si l_am rezolvat cu o busitura, am fost cu el la service si diagnosticul dat a fost soft avariat, solutia e resoftarea! Exista posibilitatea sa_l resoftez eu? Despre telefon: e din afara, a fost resoftat pt deblocarea de retea, dupa busitura NU se mai deschide deloc! Help!!!
daca vrei te ajut cand am net adevarat cu un tutorial+programe pt resoftare+un flash.ce bootloader are?ii scoti bateria,pe urma o bagi la loc si apesi pe * # si tasta de power(parca).maine iti spun sigur.
sper sa nu se ia drept reclama dar incearca sa mai cauti tutoriale pe softpedia.am ajutat un coleg cu v360 sa il resofteze si sa il decodeze gratuit .avea toate programele pe un cd.maine ma intalnesc cu el la scoala si i-l cer.sa speram ca il mai are;-)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.