am o problema .. am instalat un firmware de pe www.motomodders.net si acum .. cand il deschid .. dupa ce introduc codu PIN imi cere o parola ..
eu am telefonu din italia (reteaua 3) si l`am decodat si acum sunt pe Vodafone
nu stiu ce sa fac ..
se poate sa bag alt firmware ?
astept sugestii (daca se poate face ceva in afara de a ma duce cu el la decodat)
Resoftare Motorola V975
1 176 vizualizări
16 răspunsuri
Linkuri topic "Resoftare Motorola V975"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Luver
121 mesaje
din 15/03/2006
17 ianuarie 2008, 07:33:56 • actualizat 17 ianuarie 2008, 07:35:45 (1 ori)
Iti cere cumva "Enter Subsidy code"
??
daca da...schimba firmware...
asa am patit si eu la un motorola v980m ....
dar era si o kikitza..puteai sa intri cu un flex editor in el si sa-i scoti protectia asta...in fine..este mai periculos pentru ca acolo vezi alea in hexa si o miscare gresita poate sa faca din telefon o leguma (motorola) necoapta..

daca da...schimba firmware...
asa am patit si eu la un motorola v980m ....
dar era si o kikitza..puteai sa intri cu un flex editor in el si sa-i scoti protectia asta...in fine..este mai periculos pentru ca acolo vezi alea in hexa si o miscare gresita poate sa faca din telefon o leguma (motorola) necoapta..

Înapoi la Tuning
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.