w810 nu e smartphone,ce treaba are cu spv-ul asta?
Nu e smarthphone dar e mai bun...uite cateva argumente:display-ul,camera,butoane-le si carcasa sunt mai bune.Singul minus e ca sony ericsson-ul nu are windows mobile.Si in plus arata mult mai sexy si fetelor le plac baietii care au telefoane micute si dragutze ,nu buturugi made from very low quality hardware
Vedeti? Exact despre asta spuneam la un moment dat. ShaG_no1 un sistem de operare nu tine de telefon si in nici un caz nu te ajuta sa agati mai multe fete.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
17 noiembrie 2006, 23:41:00 • actualizat 17 noiembrie 2006, 23:45:50 (1 ori)
Mah eu nu am nimic cu windows mobile ul.E un sistem de operare bun.Dar calitatea hardware a spv ului e cea care lasa de dorit.dAca vreti hi-tech cumparati va fratilor un pocket pc.e mult mai si mult mai misto decat un spv. si sa stiti ca era si proverbul:sa nu te duci cu sacul la pomul laudat...asa si cu spv ul.
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
camera joystick ul tastatura lasa de dorit.Totusi cel mai tare telefon ramane un telefon de pe care sa suni,pe care sa poti fi sunat si la care sa tina cat mai mult bateria.Ca na de asta s-a inventat telefonul mobil.
18 noiembrie 2006, 00:00:19 • actualizat 18 noiembrie 2006, 00:01:13 (1 ori)
si oricum pt fite nu SE e telefonul potrivit. cumpara-ti si tu un VERTU. de cand impresionezi o fata cu telefonul o masina sau un motor mai ziceam dar cu un telefon...
de unde stiu......pai daca ai observat c500 le si c600 le au aproape aceleasi minusuri.deci este o probabilitate mare ca si c100 sa fie la fel.Doar e htc nu ! )
haha ce comic. de vreo 6 luni am tastat la greu pe săracu c600 și nu am nici o problema cu tastatura (merge perfect). de pe unele butoane a început să se ducă vopseaua (ca și de pe multe alte scumpe telefoane nokia). deci nu mai vorbi din auzite. nu mai abera, începi să spui minuni ca geospi.
cat l.am butonat eu ieri a mers super tastatura. nu prea imi place mie tasta aia directionala dar merge ireprosabil. si e putin ciudat ca parca e mai umflata in mijloc tastatura. cred ca asta e pentru a.i da forma aia rotunjita,asa . . .
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
pai nu prea e. e mai slab ca c600. dar are wifi parca. si sim+ ... in rest... nici eu nu as da c600 pe c100. m-am obisnuit cu ecranul asta ,nu vreu sa trec inapoi la patratelele alea
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.