pacat de ecran ,ca altfel era mai bun ca c600. ca sa nu mai vorbim si de pret,care e foarte mic in comparatie cu ce stie sa faca
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
tocmai am testat c100 cu sim+1 la orange langa muzica. o mica poza diseara cand ajung acasa. ce sa zic? o MARE dezamagire. ochelari 3D din carton ca aia de la eclipsa si un ecran patratos rau. video 3gp in pvplayer. 3D o laie. un divX pe qvga ca c600 se vede de n ori mai bine. si m.am mai uitat si la k800. tot o repulsie. noroc cu camera. in concluzie mai bine c600 2nd hand decat c100 cu sim+. iar de cei 128mb de pe sim+ uiti imediat cu un miniSD 2gb pe c600.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
o mica rectificare. ochelarii de eclipsa aveau staniol. astia au o lentila rosie si una albastra. un plastic colorat. rade lumea de tine daca te vede cu prostia aia la ochi. si aia nu accentueaza decat putin culorile. pentru 3D trebuie casca virtuala sau ochelari d.aia la vreo 3mil ca la pc.
17 noiembrie 2006, 16:28:02 • actualizat 17 noiembrie 2006, 16:28:39 (1 ori)
Acum am mai vazut o chestie pe orange.ro : scrie ca C100 are infrarosu pe cand eu stiu ca nu are. Cint poti confirma tu ce tip de card are pana la urma si daca are IrDA sau nu ?
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
ups. la alea nu m.am uitat. sa se uite cineva din bucuresti daca mai trece pe la orangeul de langa muzica. eu vroiam sa vad 3D ala . . . oricum intr.o saptamana cred ca va apare peste tot
poi ... e prea adevarat telefonul pt pretu asta irda nu are cardul e mini-sd pretul e undeva la 550RON fidelizare si 600 la liber dar am si eu o mica mare nelamurie ... asta are difuzor separat ? vad ca are ceva langa camera cand ii se da jos carcasa dar nu sunt sigur app .. un pda nu vreti voi ? ca vreau sa il vand si sa imi iau si eu desta iacob.alex pe mess
17 noiembrie 2006, 19:47:58 • actualizat 17 noiembrie 2006, 19:50:25 (1 ori)
asta e. scuze ca nu e prea reusita poza dar am facut-o in graba.
ah...si aia din dreapta sunt ochelarii...3D cica
cam taiat din topor....ca si celelalte spv uri. Nu se compara la design cu w810i.si totusi am auzit ca partea hardware e jalnica,mai ales display ul era scris de unii pe softpedia.
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
17 noiembrie 2006, 23:15:23 • actualizat 17 noiembrie 2006, 23:17:54 (1 ori)
modoran 17-11-2006 21:29:32
w810 nu e smartphone,ce treaba are cu spv-ul asta?
Nu e smarthphone dar e mai bun...uite cateva argumente:display-ul,camera,butoane-le si carcasa sunt mai bune.Singul minus e ca sony ericsson-ul nu are windows mobile.Si in plus arata mult mai sexy si fetelor le plac baietii care au telefoane micute si dragutze ,nu buturugi made from very low quality hardware
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Pe orange.ro zice ca are irda si card micro SD,e 179 USD, e chiar dragut telefonul ..varianta pe negru ,daca scap de shashca mea imi iau si eu
are mini-sd si nu are irda ... s-ar fi vazut asta pe carcasa. in rest eu zic ca merita toti banii telefonu asta.. are 2 plusuri fara de c500 si un minus fata de c600 ... dar eu zic ca e
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.