Merci BogdanPlay pentru ogg ... ... se aud super melodiile ...
Am ascultat si cu castile aceste ogg ... insa aceeasi problema ... dar este ceva logic ... daca este problema hardware este clar ca orice ai asculta la casti trebuie sa aiba acea interferenta cu "tss" ...
Cred ca reprezentantii ar trebuie sa recunoasca ca exista o problema la ascultatul la casti, asa cum au recunoscut si problema cu praful sub ecran ...
Poate exista unele device-uri care nu prezinta aceasta problema la ascultatul la casti, ca si device-uri care nu acumuleaza praf sub ecran (aceste telefoane care nu prezinta defectiuni sunt cu probleme ... nu cele care prezinta ... cum toate prezinta ... si doar unele nu prezinta ... nu este normal
Insa pe ansamblu ... nici nu ma deranjeaza chiar asa de mult acel "tss" care se aude, trebuie doar sa-l ignori
U don't have to be the best, Just be bether than the rest
Momentan ... sunt destul de multumit de C500 ... ... insa daca ar fi sa trec la ceva mai tare m-as gandi la un M3000 ... macar sa simt schimbarea in totalitate ... ca la C600 ... este exact cum mi-as schimba locul dintr-o dacie veche intr-una noua ... ...
Corect ca sunt unele imbunatatiri ... insa nu este o diferenta asa de mare ... nu este un telefon revolutionar cum a fost C500 la vremea lui ... si in 2005 ... C500 a fost considerat unul dintre cel mai tare smartphone de pe piata ... http://msmobiles.com/news.php/3846.html
Despre C600 ... are si el atuurile lui ... insa merge in mare parte pe structura lui C500 ... cu unele imbunatatiri ... normal ... mai intai C550 ... care avea camera de 1,3MP insa merge cu WM2003 ... si apoi C600 cu 1,3MP insa cu WM2005 ... si quatroband ...
Insa normal ca ar fi o schimbare de la C500 la C600 ... insa consider eu ca nu este o schimbare majora ...
C500 a fost considerat unul dintre cel mai tare smartphone de pe piata ...
si cel mai mic smartphone de pe piata.. cum a fost sa trec de la caramida de spv clasic la c500...
acum sa zic si o problema pe care am avut-o acum 2 zile.. imediat dupa hard reset l-am configurat calumea, mi-am pus cele 4 programe pe care le folsoesc (smart explorer, agile messenger, ptravel alarm si automatic keylock) si am dat din greseala pe flight mode.. si asa a ramas pana la urmatorul hard reset l-am inchis/deschis de zeci de ori, m-am jucat la networks.. nimic...
hmm..exact asa s-a intamplat si la mine numai ca a ramas pe profilul 'casti' degeaba selectez profilul personalizat ca tot pe casti ramane p.s.nu am castile bagate in tel
@Bruno, ca tine am patit si eu aceeiasi problema. Am bagat castile in telefon si dupa ce am ascultat muzica am scos castile,dar profilul handsfree nu sa dezactivat. Problema am rezolvat-o tot cu castile introduse in telefon si rezolvind cu setarile de la profiluri de la mod handsfree am setat pe cel general.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.