tot ce downloadez mi le salveaza in storage/app data/volatile..iar daca nu le mut manual de acolo,dupa un restart mi le sterge automat ..cum fac ca sa-mi salveze fisierele descarcate in storage card direct?
@Bruno inainte de a descarca un fisier te intreaba daca il salvezi cu da sau nu. cind iti apare fisierul pe care trebuie sal descarci tot ce trebuie sa faci este sa dai Menu si acolo ai 2 optiuni. Una in care salvezi fisierul in storage si cealalta in Storage Card. Alegi Storage Card si dai ok. :-D
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
am primit un atac de pe internet... si mi sa instalat o chestie fara sa o pot opri ... si nu mai pot intra in meniu e un fel de bara se numeste xbar by xetra asa imi scrie jos si nu ma pot conecta cu el nici la comp si isi da restart singur va rog sa ma ajutati ms sper ca am postat bine s nou sa nu ma pedepsiti
Am si problema cu "tss" la ascultatul la casti ... ce credeti daca am sa-l bag in service de la orange (autorizat) acestia o sa-i poata sa-i faca ceva ...
U don't have to be the best, Just be bether than the rest
Atunci chiar ca este o problema ... hmmm ... insa nu inteleg de ce unele au aceasta problema, iar altele nu ... ciudat ... ca si problema cu praful sub ecran .. . insa macar aia se poate remedia
U don't have to be the best, Just be bether than the rest
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.