Reclamatii MODERATORI.
14 424 vizualizări
1 080 răspunsuri
Linkuri topic "Reclamatii MODERATORI."
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
asa si spawn! Da emil de ce nu ia ca doar a scris si a si zis ca rescrie cu risc de bann adica ii da dreptate si zice si el la fel! Da in fine voiam sa arat ca warnu se ia 90% dupa cum vor moderatorii adica aiurea,cazuri mai sunt!
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
07 septembrie 2006, 15:52:13
misholica esti de doua zile pe forum si te bagi deja la reclamatii?!!! hmm...nu se poate respecta niste reguli simple?.....faceti-ma pe mine mod...2 zile..ca nu am prieteni cine calca pe "bec"...o pateste.. glumeam
MW Luver
183 mesaje
din 06/09/2006
Opera Mini
Si daca sunt de doua zile pe forum,nu am dreptu sa ma bag la reclamatii?De ce nu?
Sepeveurile is jaguri nanorocite.
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
07 septembrie 2006, 16:01:22
interesant nici bine nu cunosti forumul ca si apar reclamatii...of of ...ai tot dreptul...doar traim in Romania...si asta ne ocupa tot timpul..vb unuia...
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
mircea am niste cunostinte pe care nu ai vrea sa le injuri in locu unui politist ca politistu iti da amenda da aia te baga in spital/cimitir,ce alegi?
io am zis intrun post anterior "ca sa nu vada toti prostii"! Si pt asta am luat warn,acuma nui vina mea ca printre aia s-a simtit un moderator ca e si mia dat bann,io m-am referit la cei care nu au user dar citesc forumul ca sunt unii,deci nu la useri!
ah,si punctele 3 si 4 nu se refereau la topic deci nici asta nui gresala? Io si cint am luat warn pt ceva asemanator!
Note: Posts were merged
io am zis intrun post anterior "ca sa nu vada toti prostii"! Si pt asta am luat warn,acuma nui vina mea ca printre aia s-a simtit un moderator ca e si mia dat bann,io m-am referit la cei care nu au user dar citesc forumul ca sunt unii,deci nu la useri!
ah,si punctele 3 si 4 nu se refereau la topic deci nici asta nui gresala? Io si cint am luat warn pt ceva asemanator!
Note: Posts were merged
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Luver
183 mesaje
din 06/09/2006
Opera Mini
Tocmai am fost insultata pe pm de userul Diu cu textul RAHATULE.Cer sa se ia masurile necesare.
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
07 septembrie 2006, 19:52:18
vai vai vai... daca ai cunostinte care te baga la morga pt o injuratura, imi imaginez ce valoare au! pmpl! 
asta e geo, cineva acolo sus te uraste, n-ai ce face!
misho, a vb chiar frumos cu tine!

asta e geo, cineva acolo sus te uraste, n-ai ce face!

misho, a vb chiar frumos cu tine!
MW Addicted
4446 mesaje
din 04/09/2005
1 aprecieri
Opera MiniMisholica 07-09-2006 17:06:24
Tocmai am fost insultata pe pm de userul Diu cu textul RAHATULE.Cer sa se ia masurile necesare.Apropo, vezi-ti de clonele tale!
MW Addicted
2280 mesaje
din 10/11/2005
Symbian
mai oameni buni...cum se face ca sunt useri care au atata vechime pe forum si care nu au nici macar 0,1% warn?asta sa-mi spuneti voi mie...sunteti ca niste copii de gradinita...cel putin va purtati ca atare... Oricare ar fi motivele,este o vorba...daca te pui cu prostul esti mai ceva ca el.......invatati sa mai lasati orgoliul si mandria deoparte pentru ca nu aveti nimic de castigat...ba din contra...o sa fiti marginalizati si asta nu numai pe forumul asta...ideea ar fi ca aici trebuie sa fim uniti,sa ne ajutam si sa ne respectam.....da de unde......
MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
Opera Mini
Adica daca sunt vechi,si-mi vad de treaba mea cand intru (cam rar in ultima vreme,ce-i drept) si n-au mozii motive sa-mi dea warn ca la toata lumea,ce sa fac? Sa-mi aprind paie in cap? bunelu te rog eu mult baga-mi 99% ca sa nu se mire lumea
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
07 septembrie 2006, 20:46:25
sunt destule persoane fara warn... printre care si eu 
pex, ai mare dreptate! se plang de warn pt ca sunt mozii indulgenti...

pex, ai mare dreptate! se plang de warn pt ca sunt mozii indulgenti...
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Symbian
asta e uni au dunga rosie alti nu in B.I. Acum sa nu facem o drama
MW Addicted
2449 mesaje
din 09/02/2006
07 septembrie 2006, 20:50:22
Cum se poate da ban unui user (adica Seful) pe motiv ca este "clona"
? Pai dati si la cine a facut clona. Parca asa va laudati odata
? Pai dati si la cine a facut clona. Parca asa va laudati odata
MW Luver
183 mesaje
din 06/09/2006
Opera Mini
Reclam pala care mia dat warn pentru o poza cu mine pa motiv ca nu ar fi reala poza.pai da unde stiti voi adevaru?nu dati omului prezumtia da nevinovatie?e mai rau ca la trebunal,sa mor io!scoatetimi warnul!
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
08 septembrie 2006, 17:56:26
nu e numai pentru poza warnu stai calm ..e pentru stresu care`l provoci in general
singura reclamatie care o am eu la adresa mozilor e ca ne suporta prea mult
singura reclamatie care o am eu la adresa mozilor e ca ne suporta prea mult
Înapoi la Administrative
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.