nu dar cand intra pe forum se uita in primu rand acolo sii vad daca e ceva nu mai stau sa caute pe forum unde e gresala, intelegi banuiesc ca nu intelegi si daca nu intelegi gandeestete ca vorbesc cu toti dee pe forum mai putin tu, fa abstractia asta te rog ca io nu te bagg in seama intelegi eventual o sa iti deesenez cand oi avea timp!
ce zici tu e absurd geopsi .. plus ca eu nu m-am pronuntat in legatura cu acel topic .. deci nu inteleg ce vrei de la mine ..
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
in primul rand scrie si tu corect si cu semne de punctuatie ca trebuie sa citesc de 10X ca sa inteleg ceva .. eu ce sa iti zic. Din partea mea se poate lasa acel topic dar vorba lui Mircea .. crezi ca incepe sa sune o sirena in casa la moderatori cand ceva nu merge bine??
eu am fost anuntat de multe ori de alti useri prin telefon cand o luau razna lucrurile pe forum deci parerea mea ca fiecare mod ar trebui sa dea nr de tel la vreo 3-4 personae de incredere de pe forum ca sa poate fi anuntat daca nu e online ... eu zic ca e de ajuns .. nu cred ca o sa dea iama GeeKanezz intr-o noapte si o sa creeze n'spe mii de topicuri aiurea
This is 10% percent luck, 20% percent skill 50% percent concentrated power of will 5% percent pleasure, 15% percent pain And 100% percent reason to remember the name.
bineeee ma geeeopsi, crezi ca eu bag in seama beeehaiturile care le postezi pe aici!
de acum care primeste beep (am doar numarul lui bunelu, blandu nu mai are telefon, iar pe cody nu l-as deranja) sa stie ca e belea pe aici! pe mess il am pe 3D, bunelu, beni si blandu. iar daca suna sirenele prin oras, nu nu, nu e raid aerian, e geo disperat!
13 septembrie 2006, 21:47:12 • actualizat 13 septembrie 2006, 21:52:37 (1 ori)
Sunt foarte suparat Am primit bann 10% pentru ca am intrebat pe topicu Statusuri messenger niste lucruri despre messenger. Am primit de la Mishulica si PM nu pot sa-i dau deoarece apare Acces denied. Dar de ce mi-a zis ca a fost topic total ca doar nu am intrebat despre avioane supersonice in topicul despre messenger. Am intrebat tot despre messenger. EU ZIC CA NU ESTE CORECT Va rog ajutati-ma!
60% warn lui Raoul si ce motiv:asta k te-ai mai cumintit oleak (k-ul e de la moderator) un forum la fel de corect ca restul. Felicitari
citeste dom'le aici ⤡ .. si nu mai abuza de zambareti
real daca sunt cuminti cei care au probleme mari cu warn-ul li se mai scade ptr a nu mai gresi pe viitor .. daca gandesti un pic, vei vedea ca ce zic are logica
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.