06 septembrie 2006, 17:11:42 • actualizat 06 septembrie 2006, 17:14:54 (1 ori)
Eu nu inteleg motivele celui care baneaza useri De exemplu: ArkAngel a fost banat cu motivul "Test:lol", mautamam a fost banat cu motivul "de ce esti nesimtit??". Ce sunt cu motivele astea ? Dati si voi motivele reale si nu va mai bateti joc
Si in nici un forum nu am mai vazut ca sa se dea unui moderator al forumui de catre alt moderator Asta e culmea culmilor
06 septembrie 2006, 23:27:15 • actualizat 07 septembrie 2006, 04:58:13 (1 ori)
Misholica e cam suspect... Nu are decat vreo 14 ore de cand e pe forum si deja stie cam multe... Ma pus pe ganduri... EDIT: scuze neC5, "m-a" pus pe ganduri
07 septembrie 2006, 00:15:04 • actualizat 07 septembrie 2006, 00:15:30 (1 ori)
Cum se face ca eu am primit warn 40% si boger 10%? Care e limbajul ala vulgar? N-am respectat aceeasi regula, cea cu atacul la persoana...nu exista vulgaritati...iar misholica asta e in plus, are numai offtopic-uri...daca e pe propuneri, propun eu pe boger pentru postul din threadul Vodafone: "Tu lucrezi acolo sau stai de placere in fata magazinului ?"
mai misholica, dar nici ti-ai facut bine clona si deja faci reclamatii? banuiesti cine e misteriosul misholica, dar nu zic ca iese scandal. e un user vechi, mw addicted, care nu prea ii convine de noile reguli de pe aici! acum va las pe voi sa ghiciti!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.