deci cei care va pricepeti la torrenti si sunteti clienti fideli ai torrenilor...exista filmu asta pa vreun torrent ca nu l-am gasit nicaieri...
Joshua Tree
E vechi filmul si normal ca nu mai exista sau si daca este nu mai este torent activ,dar daca ai ratie si faci treaba buna pe unul din torente poti sa-l ceri (faci request)
21 noiembrie 2007, 01:09:11 • actualizat 21 noiembrie 2007, 01:09:54 (1 ori)
pai dasta zic uniku, eu nu ma pricep deloc la torrenti ca nu am tras niciodata dupa torrent...deci chiar nu exista pa torrenti filmu asta ? daca il gasiti careva sa imi trimiteti si mie torrentu va rog eu...
eu trag dupa strong dc la 2 noaptea cu 19 Mb/sec...nu mereu trag cu viteza asta...viteaza medie e 7-8MB... ce retea vorbesti ma ...eu stau in spania am net da la ONO madrid si trag d la useri din romania dupa fiberlink...
pai in cazul asta ma mut in spania!!!
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.