16 noiembrie 2007, 23:36:23 • actualizat 16 noiembrie 2007, 23:37:30 (1 ori)
e clar pe filezone cred ca imi iau ban ca iam dat o invitatie lu @Termo si nu prea al vad prea bine cu ratia @mr jack daca vrei iti dau o invitaie pe filezone ca mai am 2 si barem sa nu le pierd
am upload 6.32 GB, download 15.56 GB si ratie 0.406 ...
0.600 Apropo, vad ca folositi programe pt fake upload unii. Nici nu stiti cat de usor va prinde sistemul, si daca va prinde (mari sanse) aveti ban ip si bye bye in veci nu mai intrati pe adresa site-ului respectiv.
Daca stati la seed dupa ce descarcati ce vreti (adica lasati bitcometul deschis) veti face si ratio bun, peste 1. Daca nu stiti ca trebuie sa faceti si seed pe trackere mai bine va intoarceti pe odc ca acolo puteti face ce vreti ........
Apropo, scenefz nu mai are sistemul de donatii. So, seed ......
17 noiembrie 2007, 16:05:49 • actualizat 17 noiembrie 2007, 16:07:24 (2 ori)
pentru cei cu click net nu-i o problema bannare ip-ului ca restartezi modemu si iti schimba ip-u si uite asa am facut vreo 3 conturi pe filelist de pe acelasi calculator! pentru cei care nu stiu nu poti sa creezi 2 conturi cu acelasi ip!!!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.