Raku 26-11-2007 19:42:21
Pe Scenelinks vrei?
imi explica si mie cineva de ce dimineata trag cu 1.5 mB/s si in restul zilei nu trec de 128 kB/s ?
imi explica si mie cineva de ce dimineata trag cu 1.5 mB/s si in restul zilei nu trec de 128 kB/s ?
NokiaN70-1
Symbian
) si tu te plangi de un amarat de DVD-RO la 4 GB. Din partea mea poti sa te uiti la filme 300 x 120 sau avi-uri de 700MB. Daca nu stii sa apreciezi calitatea mai bine abtine-te din comment-uri si intoarce-te pe dc++ ca acolo nu ai filme "super imense" 
))) oricum mai e una...si eu iubesc tare mult calitatea... uite..dati-mi si mie exemplu de un tracker care ofera filmul aproape gata facut ...adica: film+subtitare gata facut... nu sa ma stresez eu cu daemon tools si cu mai stiu eu ce pana sa ajung sa vad filmul...nu o mie de arhive sa stau o mie de ani pana le dezarhiveaza.. da-mi tu exemplu de un tracker ca asta daca tot zici ca nu stiu mai nimic... si nu pomeni de scenefz ca de acolo am luat 5 filme din astea .. si nu am vazut decat unul ...si ala cu greeeu.... da-mi exemplu si nu iti mai zic absolut nimic...
))) oricum mai e una...si eu iubesc tare mult calitatea... uite..dati-mi si mie exemplu de un tracker care ofera filmul aproape gata facut ...adica: film+subtitare gata facut... nu sa ma fut eu cu daemon tools si cu mai stiu eu ce pana sa ajung sa vad filmul...nu o mie de arhive sa stau o mie de ani pana le dezarhiveaza.. da-mi tu exemplu de un tracker ca asta daca tot zici ca nu stiu mai nimic... si nu pomeni de scenefz ca de acolo am luat 5 filme din astea .. si nu am vazut decat unul ...si ala cu greeeu.... da-mi exemplu si nu iti mai zic absolut nimic...

Chiar ca e cel mai bun,apropo chiar acum am luat Jocul Terorii (2007) de acolo
(... sper as revina repede