Na ca asta n-am stiut. Am crezut ca saluti in varianta americana Poate ai si o adresa de unde se poate descarca coranul varianta mult scurtata, in limba romana? Pace fie cu voi (Guns N'Roses )
09 noiembrie 2010, 13:10:56 • actualizat 09 noiembrie 2010, 13:16:31 (2 ori)
ADS 09-11-2010 12:54:48
@ascary ar fi bine sa faca cineva o traducere pe wiki si in romana
Tie iti recoman sa arunci un ochi AICI cand ai timp ...situatii interesante intre un musulman si un nemusulman referitoare la salut. Tot acolo il vei gasi si pe askary
PS. Coranul nu se lungeste nici nu se scurteaza. El este asa de 1400 de ani. Tu vei citi traducerea Sensurilor Coranului cel Sfant. Coranul (Quran) este doar in limba araba.
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
Multam, l-am descarcat, am sa-l studiez ca fapt divers. Nu demult am citit cate ceva despre muslimi Ca fapt divers. Am si facut o carte scurta, electronica(am copiat opinii de pe forumuri anti khmm),.prc in limba maghiara ca sa necajesc pe niste cunostinte care tot veneau cu teorii aka muslimii au preluat conducerea blablabla
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.