Multumesc persoanelor care incearca sa ma ajute fie pe privat fie aici pe topic. Mi s-a spus ca am luat warn deoarece am deschis un nou topic pentru a cere un certificat desi exista unul.Gresit! Am postat corect in sectiunea symbian s60 ,in topicul de Cereri certificate. Am luat warn deoarece am deschis un topic in sectiunea Free Zone ,in care mi-am spus doleantele legate de modul in care procedeaza un moderator (Stergandu-mi abuziv posturile) Am creat acum link corect catre mesajele private cu pricina [http://img220.imageshack.us/gal.php?g=mesajul1.jpg]
Trebuia sa-i trimiti 1 euroi, sau puteai sa-i zici ca nu ai, sau-sau simplu refuzai oferta. Trebuia sa stergi postarile alea, ca a facut certificatele si cum se vede de pe screenshot nu a abuzat, si te-a rugat sa stergi postarile. Ca a cerut un euroi poate avea 'mare nevoie urgent' (:D), eu lejer as fi dat 1 euroi, sau as fi facut cont pe cert.opda.cn/english si as fi urmat procedura de obtinere a certificatelor. Ca ai luat varm, nu-i mare brinza, mai demult luam si eu avertismente de la 'Misu' la gramatica 15% e un procentaj corect, ca si cei 1 euroi cerut pentru certificate. Totusi nu trebuia sa faci publica mesajele private. prw.=mesaj privat trimis la cineva care nu se publica fara acordul partii terte No ofence, e numai parerea mea
06 noiembrie 2010, 23:14:48 • actualizat 06 noiembrie 2010, 23:16:16 (1 ori)
@costi322 Interesant! In aces mod probabil ca unii dintre noi ar trebui sa fie foarte bogati ,ca sa nu mai vorbesc de developerii mobilewave (sunt destui) si XDA . Posibil ca userul respectiv chiar o fi avut nevoie de acel euro...stii cum e,o prietena,o iubita si daca o fi si elev,mai greu cu banii. Cred ca este un caz singular. Totusi sa nu generalizam si nici sa nu dramatizam ori sa condamnam un intreg forum (implicit ,membrii ) pentru o ghidusie a unui pushtan. Cat despre Mishu,ti s-a mai zis,e un robot,inutil sa-ti mai zic ca este nevinovat. Am fost si eu la randul meu banat odata de catre "el" din cauza unui cuvant scris gresit . Ca si tine,am fost foarte afectat si am facut plangere. Desigur ca mi s-a explicat la modul elegant ce si cum gresisem. Am sfarsit prin a intelege. Totul este sa depasim primul impuls. Sunt convins ca si tu vei da uitarii toata povestea asta si vei deveni un membru util forumului. Numai bine.
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
Misu nu este robot! Fujin este! Cine i-a dat warn a facut-o deliberat! Trebuia sa sape un pic inainte! Altii fac scandal si nu isi iau ban. Topicul era pe free zone si ar fi trebuit sa primeasca cateva explicatii inainte sa i se dea warn. Este user nou. Daca aligatorul ala avea nevoie urgenta de 1 euro, putea sa faca cererea public. Dar s-a vazut ca s-a atacat in momentul in care a iesit la iveala fapta! Cine stie pe cati a pacalit! Omul asta merita niste scuze si cel ce cerseste bani pe privat o mustrare serioasa. Din cate imi aduc aminte, mobilewave.ro nu este locul unde ajutorul se da contra cost. Si mai ales in felul asta. Nu mai incercati sa gasiti scuze! Cautati sa remediati greseala!
Se duce dracului forumul.. Era activitate tripla acum 2 ani.. Deja cred ca : diu, cint, claudiu, agresiv, blându, etc erau indispensabili.. Iar acum din cei noi: nu concep sa mai lipsească: cristian,ovidiu,laur, alecs,etc.
Ce inseamna useri vechi pt tine?Si laur si ovidiu sunt pe forum din 2007,deci nu sunt asa noi pe aici.Sau tre sa fie de la inceput pe aici sa fie vechi?
@Blandu Ce sa zic man,ai si tu dreptate. Nu tin partea nimanui,dar nici nu vreau sa incriminez pe cineva in mod deliberat. Suntem oameni si cu totii mai gresim. Chiar nu-i un capat de lume daca "aligatorul" a cerut un euro. Sunt sigur ca nu ai fi facut un astfel de "demers"...dar hai sa ne gandim putin...iti arde sa iti suni iubita,credit ioc,mamei de abia ii ajunge de cheltuielile casei...Ii acord o circumstanta solicitantului pentruca la sfarsitul mesajului a spus "daca se poate".Cred ca nici el nu s-a simtit prea confortabil cerand acel euro. Nu as vrea sa ma erijez in lupul moralist,dar sa ne aducem aminte ca toti am fost copii ori poate am trecut prin situatii mai dificile.Practica "Donate" este admisa pretutindeni (in conditiile in care ai ceva creat de tine).Aligatorul a fost un picut mai direct,doar.
(Regret confuzia Misu-Fujin)
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
07 noiembrie 2010, 13:20:58 • actualizat 07 noiembrie 2010, 13:23:58 (1 ori)
Si eu am avut nevoie de cateva ori de certificat pentru tel.dar nu mi.a cerut aligator bani,mi.a fost de ajutor.Nu-i iau apararea dar asta e adevarul.Tin minte ca acum vreo 3 ani si eu am primit ceva credit pe telefon,de la FlorinXstyle daca nu ma insel,stiu ca vroia sa.i convertesc ceva film pentru telefon.Dar daca imi amintesc bine parca nu eu i.am cerut sa.mi transfere ci s.a oferit el.Plus ca pe vremea aceea eram in Spania si nu aveam alta posibilitate sa.mi reincarc cartela.In fine.Mare lucru ca ti.a cerut 1euro,nu dramatiza atat.Dar nu e asta subiectul topicului pana la urma
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.