07 noiembrie 2010, 15:43:50 • actualizat 07 noiembrie 2010, 15:45:36 (1 ori)
Punisher 07-11-2010 11:27:19
http://ro.wikipedia.org/wiki/Spam Termenul Spam a apărut mai întâi pe grupurile de discuții USENET, cu referire la EMP (Excessive Multi Posting) și ECP (Excessive Cross Posting). Astăzi este folosit și pentru a descrie UBE (Unsolicited Bulk E-mail) și UCE (Unsolicited Commercial E-mail).
Denumirea de Spam este derivată dintr-o schiță umoristică a grupului britanic Monty Python, în care într-o cafenea, orice de pe meniu includea SPAM, un fel de parizer din carne de porc. În timp ce un client întreabă pe ospătar dacă are ceva care să nu conțină SPAM, acesta înșiră din nou meniul plin de SPAM. La final, un cor de vikingi se alătură cântând "SPAM, SPAM, minunatul SPAM, gloriosul SPAM", acoperind toată conversația.
Nu dramatizez,dar in vizitele anterioare inscrierii mele aici pe Mw nu am vazut in nici un topic,sa se ceara bani pentru vreun ajutor oferit.Poate nu a cerut bani altor useri cu ceva vechime,dar pe mine vazandu-ma nou pe site..M-a deranjat modul abuziv in care mi-au fost sterse mesajele,si acel topic deschis pe FreeZone.Modul in care a actionat acel moderator lasa loc de interpretari.Practic mi-a inchis gura,iar pentru cineva de abia inscris pe un site,prima impresie conteaza.Nu vreau sa pozez nici in victima.
Si de ce s-a ofruscat cand i-am spus sa posteze la bursa daca vrea bani?De ce mi-a dat pm sa sterg postarile?De ce mi-au fost sterse postarile adresate (nu sub forma de atac)lui? Repet am simtul raspunderii si imi asum consecintele faptelor mele.Pe cand el nu.Ba chiar inclin sa cred ca a apelat la un moderator pentru a-mi sterge posturile.
asta cu bursa suna mai mult a misto. s-a simtit luat la misto. poate baiatul nu isi permite sa-si reincarce telefonul si te-a rugat pe tine pt ca nu il cunosti. poate ti-a dat pm sa stergi postarile ca sa nu afle toata lumea asta. postarile ti-au fost sterse pt ca prea ai exagerat si ai dramatizat totul. moderatorul respectiv ti le-a sters pt ca nu cred ca interesa pe cineva ca te-a rugat X sa ii dai niste credit.
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
Cum sa nu intereseze pe cineva, ne intereseaza pe noi toti de pe forum. Daca tipul care a cerut acel prapadit de euro, nu ii era frica ca rugamintea lui va fi facuta publica, nu cerea sa se sterga postarile respective.
Stiu mai bine engleza decat stii tu romana amice. Oricum pe site-ul respectiv daca intra o persoana care nu stia engleza nu-si dadea seama ca ca este S si nu 5. Si ca o completare intrebarea mea dupa postarea lui whiteboy era retorica.
Si de ce s-a ofruscat cand i-am spus sa posteze la bursa daca vrea bani?De ce mi-a dat pm sa sterg postarile?De ce mi-au fost sterse postarile adresate (nu sub forma de atac)lui? Repet am simtul raspunderii si imi asum consecintele faptelor mele.Pe cand el nu.Ba chiar inclin sa cred ca a apelat la un moderator pentru a-mi sterge posturile.
Prea multe "De ce-uri" man. Hai sa nu exageram. In ceea ce ma priveste ,ma voi gandi de doua ori inainte de ati trimite un P.M. Dupa cum afirmi in posturile tale pari un om principial. Nu a fost un gest elegant din partea ta sa faci screenshoturi mesajelor si sa le postezi pe public. Hai sa nu mai scormonim...nici nu mai stiu cine-i vinovatul.Las-o asa
Desktop: i7 6700k: Liquid Cooler NZXT Kraken X62 280mm/ Mobo Asus Strix Z270F Gaming/ Ram:GeIL's DDR4 EVO X 16GB/ Video: Asus Strix GTX 1080 Gaming 8GB/ Stocare:SSD Samsung 960 EVO Series 250GB m2 SSD Kingston 128GB,SSD Samsung 850 EVO 250GB + 1TB HDD Lighting: NZXT HUE+ RGB / Fan: NZXT Aer RGB/ Case: Silverstone Primera pm01w-RGB/ Sursa: Corsair HX850i Platinum / Laptop:Alienware 17 R2 (touchscreen) GTX 980M/ 1x1TB HDD/ 2x256GB SSD 16GB DDR3 Phone: Galaxy S7 Edge
08 noiembrie 2010, 00:00:43 • actualizat 08 noiembrie 2010, 00:18:07 (1 ori)
Unele naravuri pleaca de la noi numai atunci cand ne e rusine de ele. RUSINEA APARE NUMAI ATUNCI CAND NARAVUL E FACUT PUBLIC. Eu am imprumutat cativa euro credit unui user vechi de pe forum. Dupa un timp vazand ca nu mai primesc datoria inapoi, i-am cerut direct. Am primit inapoi un cod de reancarcare fals. Asta e viata, unii mai invata din greselile lor, insa putini invata din greselile altora.
Mai bine s.ar redenumi titlul topicului in de ce NU va place mw,iar raspunsul meu ar fi pentru ca in ultimul timp sunt la moda certurile pe anumite teme si din diverse motive.Pe bune acum,cred ca am zeci de postari in care intrebam un lucru si nu se sinchisea nimeni sa ajute cu un sfat.Sincer am invatat ca daca ai nevoie de ceva pe aici mai bine te ajuti singur,cauti pana gasesti o rezolvare,sau daca nu gasesti aici cauta in alta parte
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.