Am un HTC tytn cu wm 6.1 pe el.Am primit un mms pe vodafone insa nu pot sa-l deschid,ma pune sa verific setarile.Le-am verificat,le-am creat din nou cu valorile luate de pe situl vodafone dar degeaba.Mai am un pic si fac o criza de nervi,ce naiba trebuie sa ii fac?
Mntionez ca am citit topicul asta cap-coada,dar degeaba,nu vrea sa se conecteze.
Setari WAP, Internet si MMS pentru PocketPC
27 657 vizualizări
185 răspunsuri
Linkuri topic "Setari WAP, Internet si MMS pentru PocketPC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006
04 februarie 2009, 15:23:00
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Windows CE
da e cam aiurea la wm asta cu setarile. am incercat sa imi mai fac un profil de wap pe langa alea de la aplicatie si nu merge ca mi le scoate pe celelalte. mms-ul nu imi merge nici mie....asta e!
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006
04 februarie 2009, 17:50:41
Si in incercarie mele de a face sa mearga mms-ul am creat 4 servere noi acolo in optiunile pt mms pe care acum nu pot sa le sterg.
Începător
2 mesaje
din 20/02/2009
20 februarie 2009, 21:33:23 • actualizat 20 februarie 2009, 22:01:40 (1 ori)
Salutare. Am un HTC Touch simplu (aka Elfin) cu Vodafone. Am activata de cativa ani optiunea Mobile Internet (inainte utilizata pe un Nokia 6680 cu brio) si in plus Vodafone Live am inteles ca ar trebui sa functioneze pt internet chiar fara a fi activat.
Am incercat setarile recomandate de Vodafone (cele de pe site). Am sunat si la ei convingandu-i sa-mi trimita pe mail instructiuni pt HTC Touch si mi-au venit bineinteles aceleasi instructiuni ca si pe site. Am configurat pe rand si Mobile Internet si Vodafone Live.
In ambele cazuri eroarea cu care am de-a face este una relativ generala: "the remote party has ended this connection".
La diverse recomandari de pe diverse site-uri am trecut la masuri extreme. Am incercat vreo 5-6 versiuni de radio, am flashuit chiar si un nou rom (Blue Elves ROM 5.0 de pe xda-developers bazat pe WM6.1) si totul in zadar. Eroarea e aceeasi. Cam de jumatate de an platesc Mobile Internet de pomana la Vodafone.
Interesant este ca acest telefon l-am cumparat de la un amic care inaintea mea a folosit internetul pe el fara probleme foarte mari. Isi amintea ca s-a chinuit putin la inceput insa nu-si amintea si cum l-a facut sa mearga in cele din urma. Oricum nu a ajuns la solutii extreme precum instalat de alte ROM-uri. Cand mi l-a dat i-a facut un Hard Reset inainte si de atunci saracul telefon n-a mai vazut internet decat legat prin usb la PC.
O solutie la aceasta problema ar fi mai mult decat binevenita. Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, nu ezitati sa intrebati.
edit: am citit deja acest thread fara a putea rezolva problema
Am incercat setarile recomandate de Vodafone (cele de pe site). Am sunat si la ei convingandu-i sa-mi trimita pe mail instructiuni pt HTC Touch si mi-au venit bineinteles aceleasi instructiuni ca si pe site. Am configurat pe rand si Mobile Internet si Vodafone Live.
In ambele cazuri eroarea cu care am de-a face este una relativ generala: "the remote party has ended this connection".
La diverse recomandari de pe diverse site-uri am trecut la masuri extreme. Am incercat vreo 5-6 versiuni de radio, am flashuit chiar si un nou rom (Blue Elves ROM 5.0 de pe xda-developers bazat pe WM6.1) si totul in zadar. Eroarea e aceeasi. Cam de jumatate de an platesc Mobile Internet de pomana la Vodafone.
Interesant este ca acest telefon l-am cumparat de la un amic care inaintea mea a folosit internetul pe el fara probleme foarte mari. Isi amintea ca s-a chinuit putin la inceput insa nu-si amintea si cum l-a facut sa mearga in cele din urma. Oricum nu a ajuns la solutii extreme precum instalat de alte ROM-uri. Cand mi l-a dat i-a facut un Hard Reset inainte si de atunci saracul telefon n-a mai vazut internet decat legat prin usb la PC.
O solutie la aceasta problema ar fi mai mult decat binevenita. Daca aveti nevoie de detalii suplimentare, nu ezitati sa intrebati.
edit: am citit deja acest thread fara a putea rezolva problema
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
287 aprecieri
21 februarie 2009, 00:44:35
Cu ce apn te conectai pe nokia? Poti incerca cu o alta cartela ce are serviciul de date activ? Sa nu fie de la cartela sim...
MW Addicted
1319 mesaje
din 08/08/2006
21 februarie 2009, 00:57:35
Eroarea aia o primeam eu cand incercam sa descarc un mms in reteaua vodafone.Eu a trebuit sa pun alt rom pt problema asta.
Începător
2 mesaje
din 20/02/2009
21 februarie 2009, 01:50:00 • actualizat 21 februarie 2009, 21:24:26 (1 ori)
Am sa incerc zilele astea sa imprumut pt scurt timp un sim cu Mobile Internet activ si sa incerc minunea.
Later Edit.
Intr-adevar prostia prostiilor era de la provider si mai precis de la SIM. Faptul ca pe vechiul telefon nu am avut nicio problema m-a indus intr-adevar in eroare insa dupa o verificare cu alt sim in telefonul meu si cu simul meu in alt telefon se pare ca nu telefonul era de vina.
Am fost la vodafone si mi-am schimbat simul iar acum merge perfect.
Va multumesc pentru ajutor.
05 martie 2009, 21:03:32 • actualizat 05 martie 2009, 23:27:10 (2 ori)
dati-mi si mie va rog pasii pentru un profil de internet pentru un m3100(am o cartela de internet vodafone,cu trafic nelimitat...viteza de 1mb,plm...e cartela unui prieten.
later edit:am gasit,sunt cele de la primul post,aveam impresia ca nu merg...
later edit:am gasit,sunt cele de la primul post,aveam impresia ca nu merg...
MW Luver
122 mesaje
din 15/03/2009
17 martie 2009, 17:57:11
poate sa ma ajute si pe mine cineva , am un i900 omnia, si as dori sa il setez sa intre direct pe wireless, cand deschid opera, internet explorer, vreau sa imi ia net-ul numai cu ajutorul wireless)cand nu am wireless prin zona, asta e , adica ADIO)
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
17 martie 2009, 17:59:53
MW Luver
122 mesaje
din 15/03/2009
17 martie 2009, 19:30:27
whiteboy 17-03-2009 17:59:53
Setup Wi-Fi Samsung Omnia (for browsing)
Începător
1 mesaje
din 22/05/2009
22 mai 2009, 16:07:30
DSF 20-07-2008 15:05:13
Pune 62.217.247.252 in loc de 062.217.247.252 (fara 0!!).De asemenea vezi cab-ul din primul post.
Instaleaza-l. iar dupa install, la Select Networks (din Start > Settings > Connections > Connections > Advanced), selectezi Orange WAP.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
16 aprecieri
22 mai 2009, 21:54:59
@Pustiu, messengerele astea ( Mundu, IM PLus, Agile) nu merg cu conexiunea Orange wap pentru ca nu suporta proxy. Nu ai ce le face. O alternativa e sa instalezi java ( daca n-ai) si apoi sa instalezi SHmessenger. Intra pe topicul acesta si vezi detalii si alte informatii.
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
16 aprecieri
26 iunie 2009, 02:34:47 • actualizat 26 iunie 2009, 14:14:45 (2 ori)
Am facut un cab superclean cu setarile Orange internet unlimited ( fara proxy, fara Secure Wap Network, fara Orange Speed GPRS, fara CSD si alte bazaconii ).
Download Here ( dimensiune record: 1.24 kb
)
Inca un cab: Vodafone_internet.cab ( !numai vodafone internet mobil/apn internet! no proxy).
Download Here ( dimensiune record: 1.24 kb
)Inca un cab: Vodafone_internet.cab ( !numai vodafone internet mobil/apn internet! no proxy).
MW Addicted
3349 mesaje
din 27/04/2007
16 aprecieri
Windows CE
Cosmote Internet Settings.cab
Cosmote MMS Settings.cab
- cab-urile sunt in versiune test- incercati-le si confirmati ca functioneaza.
Cosmote MMS Settings.cab
- cab-urile sunt in versiune test- incercati-le si confirmati ca functioneaza.
Înapoi la Discuții tehnice PPC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.