Cracku si Alecs multumesc mult pentru cele 2 caburi acum merge internetul , dar la mms nu vrea sa mearga am facut manula cum este parca in postul numarul 1 dar tot nimic.
Am un Windows Mobile 6.5 Orange ..
Cine ma poate ajuta cu un sfat.
Multumesc
Setari WAP, Internet si MMS pentru PocketPC
27 808 vizualizări
185 răspunsuri
Linkuri topic "Setari WAP, Internet si MMS pentru PocketPC"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Lurker
249 mesaje
din 20/12/2008
21 decembrie 2009, 20:29:35
sal
02 jan 2010 16:58, xpload2004
dak se termina bat si il inchid se blocheaza la loc?(asta dupa decodare) ast rasp multumesc
jesus
02 jan 2010 16:58, xpload2004
dak se termina bat si il inchid se blocheaza la loc?(asta dupa decodare) ast rasp multumesc
jesus
Începător
4 mesaje
din 28/12/2009
28 decembrie 2009, 13:14:08
Salut,
am mai postat pe forumul asta la topicul de HTC HD2, dar acum am gasit topicul asta care pare mai potrivit.
Deci: am o problema care vad ca e destul de frecventa si nu reusesc sa-i dau de capat, desi am cautat prin mai multe locuri.
In esenta, nu pot sa trimit sau sa primesc MMSuri de pe telefonul meu HTC HD2 in reteaua Orange.
Am incercat cu setarile implicite (acelea de dupa autoconfigurare), am incercat de asemenea sa schimb setarile conform configurarii manuale de la Orange (doar numarul portului de la serverul MMS nu corespundea) si degeaba.
Mesajul pe care mi-l da intruna e: "Cannot connect for an unknown reason. To check your connection settings and change them if needed..." etc.
Toate celelalte conexiuni de date (IE, Opera, mail, weather, etc) imi merg ok.
Sa fie de la "Connect via" din configurarile serverului de MMS? Default este prin Orange MMS, dar am incercat si cu alte setari (Orange World, Orange Internet) si tot nu merge.
Please help. Multumesc.
am mai postat pe forumul asta la topicul de HTC HD2, dar acum am gasit topicul asta care pare mai potrivit.
Deci: am o problema care vad ca e destul de frecventa si nu reusesc sa-i dau de capat, desi am cautat prin mai multe locuri.
In esenta, nu pot sa trimit sau sa primesc MMSuri de pe telefonul meu HTC HD2 in reteaua Orange.
Am incercat cu setarile implicite (acelea de dupa autoconfigurare), am incercat de asemenea sa schimb setarile conform configurarii manuale de la Orange (doar numarul portului de la serverul MMS nu corespundea) si degeaba.
Mesajul pe care mi-l da intruna e: "Cannot connect for an unknown reason. To check your connection settings and change them if needed..." etc.
Toate celelalte conexiuni de date (IE, Opera, mail, weather, etc) imi merg ok.
Sa fie de la "Connect via" din configurarile serverului de MMS? Default este prin Orange MMS, dar am incercat si cu alte setari (Orange World, Orange Internet) si tot nu merge.
Please help. Multumesc.
MW Luver
177 mesaje
din 05/02/2008
20 februarie 2010, 16:26:54
de ceva vreme nu mi se mai conecteaza mail-ul si nu mai pot descarca decat prin wi-fi....ciudat dar acum vreo doua saptamani mergea. o fi de la vodafone...am vodafone live, htc pro2 verizon cu rom mighty...daca aveti vreo idee?! multumesc
Începător
16 mesaje
din 13/02/2009
N7010 Onda WAP2.0
salut. am un spv c600 si are windows 6.1 nu reusesc sa.l fac sa mearga . vreau si eu setarile pentru vodafone live dar nu pentru abonament. vodafone live pre. care ma ajuta va rog frumos. mersi
MW Lurker
217 mesaje
din 29/06/2006
23 martie 2010, 16:22:26 • actualizat 23 martie 2010, 16:44:19 (2 ori)
Am facut setarile din primul post pe un HTC Touch2, functioneaza, insa sunt taxat. Am abonament WAP unlimited.
Am sters setarile Orange World si nu a mai functionat deloc, acum se conecteaza cand pe "wap orange" (setari facute de mine din primul post de pe forum) cand pe "Orange World". Mentionez ca este bifat sa se conecteze pe "wap orange" si nu sa-si aleaga automat.
Are cineva vreo solutie?
Multumesc anticipat.
L.E: Sa fi fost datorita faptului ca am lasat completat 62.217.247.252:8799 si la Socks? Acum am sters.
Am avut aceleasi setari pe Tytn 2 si nu am vut cost suplimentar.
Am sters setarile Orange World si nu a mai functionat deloc, acum se conecteaza cand pe "wap orange" (setari facute de mine din primul post de pe forum) cand pe "Orange World". Mentionez ca este bifat sa se conecteze pe "wap orange" si nu sa-si aleaga automat.
Are cineva vreo solutie?
Multumesc anticipat.
L.E: Sa fi fost datorita faptului ca am lasat completat 62.217.247.252:8799 si la Socks? Acum am sters.
Am avut aceleasi setari pe Tytn 2 si nu am vut cost suplimentar.
Colectie de aplicatii, jocuri, etc toate pentru SPV-uri.www.spv-smartphone.tk
Pasinat de fotografie si concursuri fotografice?
Pasinat de fotografie si concursuri fotografice?
Începător
1 mesaje
din 11/12/2011
11 decembrie 2011, 20:39:08
Am si eu un Qtek S200 cum fac setarile la net?
Înapoi la Discuții tehnice PPC
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.