18 septembrie 2006, 14:22:32 • actualizat 18 septembrie 2006, 14:53:22 (2 ori)
Ia incercati asta: [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE] Animate = 1
Dati un restart, veti ramane placut surprins/a
Mai era ceva tweak care anima meniurile popup.. stie cineva?
EDIT: am gasit. revin cu informatii
Animare meniuri popup: To disable menu animations (sliding in/out) and speed up performance of the UI a bit: HKLM\SYSTEM\GWE\Menu\AniType = 0 (DWORD decimal) To change it back to the default: HKLM\SYSTEM\GWE\Menu\AniType = 6 (DWORD decimal)
Eu am pus acum AniType = 1 (meniul apare de jos in sus). A trebuit sa dau un restart pt a avea efect schimbarea..
Daca vreti ca sa ramana cab-ul dupa instalare: Metoda 1: HKLM\Software\apps\Microsoft Application Installer\nDynamicDelete = 0 (DWORD decimal)
daca nu am keyul anitype il creez eu? iar ala cu zoom l.am scos. te cam doare ochii :-)
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
am pus 3 si se animeaza tot asa. de jos in sus. daca incearca cineva toate valorile sa zica ce efect au sa nu dam 6 restarturi pana gasim ceva ce ne place
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
mda.pana la urma am bagat si eu la loc animatia aia si asta cu meniul.se vede super pe opera cand esti cu mai multe ferestre si te plimbi printre ele
tweak pentru eliminarea baritelor de sus si jos in jocuri java e cumva? (pentru fullscreen)
eu folosesc SmartTweaker pt asta. insa programul asta are ceva ce e putin cam deranjant
Battery-saver care face sa se stinga definitiv display-ul dupa 10 sec. as fi vrut sa stiu ce registry modifica sa-l setez undeva la 20-30sec. ma poate ajuta cineva?
sal,si scuze ca va deranjez...Am o intrebare!Unele fisiere nu pot sa le sterg.Imi spune ca nu poate sterge fisierul respectiv...Cum pot sa le sterg? ms mult
Se poate seta de undeva din Registry sa nu se mai deconecteze de la GPRS/EDGE atunci cand efectuez un apel? Sa presupunem ca stau pe o pagina, sunt conectat la WAP, primesc un apel si dupa ce raspund sau apas tasta rosie se deconecteaza de la WAP si iar trebuie sa stau dupa ce accesez o pagina sa se autentifice. E cam stresant, plus ca atunci cand primesc factura si ma uit la detaliile de convorbiri observ ca vreo 5-6 pagini apare numai textul wap si cu greu observ numerele apelate. Ma gandeam ca poate exista ceva prin Registry.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.