Si pe mine ma intereseaza foarte mult ideea de FTP pe telefon dar nu am reusit pana acum sa fac o implementare functionala. De apn wap nu mai zic.
Ce spui tu este usor in cuvinte dar extrem de greu de aplicat in practica pe telefoane. Eu analizez aceasta metoda pentru serverul de streaming SMC si am avut un oarecare succes, dar pana la a-mi pune la punct un sistem functional 100% care sa faca asta mai e cale lunga.
Star Media Center este (printre altele) un server de streaming care ruleaza sub Windows XP. In functie de setarile care sunt facute pe streaming, telefoanele se pot conecta sau nu. Prioritatea mea 0 pe anul 2007 este sa pot face streaming pe apn wap. Pentru a pune asa ceva in practica cred ca va trebui sa scriu un client conceput special pentru specificatiile serverului SMC.
New Projects for Windows Mobile
2 334 vizualizări
108 răspunsuri
Linkuri topic "New Projects for Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
02 ianuarie 2007, 13:46:28
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img]
visit my blog
visit my blog

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri

Eu detin secretul streamingului prin apn wap, dar nu il pot zice aici.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info

MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
02 ianuarie 2007, 15:48:42 • actualizat 02 ianuarie 2007, 15:49:13 (1 ori)
atunci pe pm/email/chat il poti contacta pe stargate....

MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
02 ianuarie 2007, 21:03:22
A se nota ca streamingul trebuie sa mearga direct de pe telefon, nu de la un calculator legat prin apn wap. De pe calculator se poate face orice. AFAIK de pe telefon trebuie lucrat la un client special, dar daca ai alte idei, te rog trimite-mi un PM... am ajuta multa lume cu treaba asta.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img]
visit my blog
visit my blog
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.