New Projects for Windows Mobile
2 330 vizualizări
108 răspunsuri
Linkuri topic "New Projects for Windows Mobile"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006
15 noiembrie 2006, 16:12:44
Sunt absolut sigur ca exista tone de alternative pe net.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img]
visit my blog
visit my blog

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
15 noiembrie 2006, 19:34:58
Huh
Realy ? Eu am cautat mult timp si nu am gasit nici unul, poti pune tu un link daca e ?

Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
15 noiembrie 2006, 19:45:44 • actualizat 15 noiembrie 2006, 19:46:05 (1 ori)
greseala............scuze:D
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=MIH.png[/img]

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
26 noiembrie 2006, 15:15:30
O aplicatie prin care sa pot oferii sms gratuit via bluetouth se poate face ? Adica sa o instalez pe PC/tel si cei din jurul meu sa poata trimite sms gratuit prin intermediul telefonului/PC-ului meu ?
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006

Nu cred. Pare o tampenie.
.

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
26 noiembrie 2006, 15:25:30
Ba eu zic ca s-ar putea. Si nu vad de ce ar fii o tampenie, daca eu vreau sa vina gagicile la mine de exemplu, si nu am cum sa le pastrez in preajma mea ? Cel mai bine le dau mesaje gratis nelimitat, dar sa nu iasa din aria de acoperire bluetouth.

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006

Da, dar cum le "dai" mesajele alea ? Ce sistem e ala ?
.

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
26 noiembrie 2006, 15:34:15
Pai ar trebui din care cred eu 2 aplicatii una pe tel/PC-ul meu, alta pe telefonul de pe care sa se poata trimite prin bluetouth.

MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006

Daca inlocuiesti bluetooth cu gprs/wap rezultatul va fi MTS...
visit my blog
visit my blog

MW Addicted
2816 mesaje
din 23/10/2006

Exact. Lol. Si MTS are si cateva functii in plus.
.

MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005

stargate 26-11-2006 17:46:34
Daca inlocuiesti bluetooth cu gprs/wap rezultatul va fi MTS...

MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006

Aceeasi conditie este valabila si in cazul variantei cu bluetooth.
visit my blog
visit my blog

MW Addicted
4011 mesaje
din 21/07/2006
1 aprecieri
26 noiembrie 2006, 22:53:55
Ideea era alta, nu intre telefoane sa ofer sms, ci catre orice alt telefon ce sa nu fie in aria de acoperire bluetouh, sau sa aiba vreo aplicatie.

MW Addicted
2400 mesaje
din 22/02/2006

Este imposibil ce vrei tu.
visit my blog
visit my blog

Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri

vin si eu cu alta idee! un ftp client pentru win cu apn wap! cum? pai direct nu o sa se poata mai mult ca sigur! asa ca o redirectionare pe serverul tau ar fii necesara!
sa spunem ca in aplicatie bifezi un folder pentru share! aplicati uploadeaza pe server continutul tree al folderului! un alt utilizator cauta sau intra direct in virtual phone-ul tau! daca vrea sa ia ceva, aplicatia up automat sau cu cerere sau cu parola, dupa caz, fisierul respectiv si in acelasi timp incepe downloadul pe celalalt tel! la sfarsitul down-ului, fisierul e sters sau mai bine, e sters bucata cu bucata in timp ce se down! la sfarsit fisierul nu va fii pe server, ci in celalalt telefon! practic serverul e un "tub" prin care trece fisierul! tot ce se pastreaza pe server e o imagine a continutului telefonului ce isi da refresh la x timp! se poate face in asa fel incat sa ai acces si la ftp extern si viceversa! te bagi cand ai timp?
la fel trebuie si pentru clientul yahoo mess sau pentru alte cliente IM! e simplu asa!
mai vreau niste lamuriri! smc este doar pentru pc? sau si pentru winmob?
sa spunem ca in aplicatie bifezi un folder pentru share! aplicati uploadeaza pe server continutul tree al folderului! un alt utilizator cauta sau intra direct in virtual phone-ul tau! daca vrea sa ia ceva, aplicatia up automat sau cu cerere sau cu parola, dupa caz, fisierul respectiv si in acelasi timp incepe downloadul pe celalalt tel! la sfarsitul down-ului, fisierul e sters sau mai bine, e sters bucata cu bucata in timp ce se down! la sfarsit fisierul nu va fii pe server, ci in celalalt telefon! practic serverul e un "tub" prin care trece fisierul! tot ce se pastreaza pe server e o imagine a continutului telefonului ce isi da refresh la x timp! se poate face in asa fel incat sa ai acces si la ftp extern si viceversa! te bagi cand ai timp?
la fel trebuie si pentru clientul yahoo mess sau pentru alte cliente IM! e simplu asa!
mai vreau niste lamuriri! smc este doar pentru pc? sau si pentru winmob?
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.