Aceasta mica aplicatie "da voce" smartdeviceului vostru. La un anumit interval de timp sau la ore fixe, telefonul va spune cat este ceasul. Ca voce am folosit Windows Narrator, pur si simplu mi se parea penibil sa fie vocea mea. However, "sound themeul" ca sa-i zic asa, se poate creea foarte usor. Se ia una fata cu voce sexy, se inregistreaza la microfon, apoi se editeaza in vreun program de editare audio si apoi se fac wavurile. Va astept cu "themeuri" noi pe site.
tot legat de timp,ma gandeam la o aplicatie gen minute beep,care sa te anunte la fiecare 40-50 secunde printr-un beep discret...asta cand suni pe cineva... am intrebat aici pe forum si baietii au fost de acord cu o astfel de idee.
Crezi ca se poate face asa ceva?poate fi integrata in Star Time?sau poate fi o aplicatie separata?
Ca o sugestie in legatura cu exprimarea.. Ai putea sa pui si o voce care sa rosteasca in romaneste. Iar sa adaugi cateva fisiere wav noi, ca sa nu sune prea ciudat.. ar suna cam ciudat sa zica: Ora este zece si doi doi (10:22). Ai putea sa faci mai multe wave-uri pt a trece peste acest 'inconvenient' ex: 10.wav - zece 20.wav - douazeci 30.wav - treizeci 40.wav - patruzeci 50.wav - cincizeci 60.wav - saizeci si.wav - si spre.wav - spre
Iar daca ora va fi 10:22 va rula 10.wav si.wav 20.wav si.wav 2.wav in consecinta va zice: zece si douazeci si doi
23 februarie 2006, 17:36:20 • actualizat 23 februarie 2006, 17:39:19 (1 ori)
Trebuie sa fac un research. At first glance, problema e mai spinoasa de cat pare. Din pacate functia de playwave scrisa de mine nu reuseste sa intre peste convorbirea telefonica (adica daca e pus sa ma anunte la ora fixa si eu incep convorbirea la fara 10 secunde si o termin la si 2 minute, nu aud nici un anunt din partea lui Star Time). Sper sa nu fie o limitare a sistemului de operare. Again, trebuie facut un pic de research. Mi se pare o idee excelenta pentru ca si mie imi lipseste (aveam asa ceva la Siemens A50 ).
DSF, mi-ai ghicit gandurile pentru urmatoarea versiune. Doar ca nu voi face un theme special pentru romana, voi lasa utilizatorii sa faca asa ceva. Alta chestie pe todo, este schimbarea extensiei wav pentru ca o baga automat WMP cand il pun sa scaneze dupa fisiere audio.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
23 februarie 2006, 18:25:57 • actualizat 23 februarie 2006, 18:30:27 (2 ori)
Eu am pus in locul wavurilor din star time cele din mai vechiul speaking clock.DSF in speaking clock wavurile sint asa cum le-ai scris tu.Singurul care nu merge e "the time is″si nu stiu de ce.In rest,faina aplicatia.
Daca creeati themeuri noi, va rog trimiteti o arhiva si la support@fightersoft.ro ca sa le postam pe site. Nu uitati sa va lasati nickul si eventul mailul pentru creditare.
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?username=stargate.png[/img] visit my blog
am înțeles stargate . Ai mai putea să faci la o anumită ora să zică ceasu. Ex: la 22:00. Şi ar mai fi ceva ca să poți rula aplicația cu ora printr-o combinație de butoane sau un buton apăsat mai lung (ex la butonu pt volum jos ținut apăsat cam vreo 2sec) . Soryn și eu am încercat aplicația aia pe c500 da nu mi-a mers...
Da, si asta era pe todo. Acum zice doar la ore fixe, dar va fi si programabil. Cum am zis si pe threadul Jocuri si Aplicatii pentru SPV C600, voi incerca sa scriu un tutorial de assignare a butoanelor hardware. Programatic acest lucru este un pic cam anevoios, prefer metoda "clasica" astfel utilizatorii pot sa-si customizeze telefonul cum vor, nu doar pentru Star Time.
Softpedia guarantees that Star Time 1.00 is 100% CLEAN, which means it does not contain any form of malware, including but not limited to: spyware, viruses, trojans and backdoors.
26 februarie 2006, 18:53:40 • actualizat 26 februarie 2006, 18:55:52 (1 ori)
Star Time 1.10:
- extended the vocabulary to include normal minute pronunciation (example - 25 is now "spoken" as twentyfive instead of two five) - when setting to full hour in the combobox, the message Activated is displayed - now the wave files included in the sounds folder are renamed as *.wav_ so that they will not be included in Windows Media Player's library serach for multimedia files
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.