Nu reusesc sa conving Diamond tv,sa deschida prin Wm.player posturile,Daca am si Core player instalat. Tot prin Core incearca,desi am ales wm.player,ca optiune.Nu stiti cum as putea ,si sa ramina si varza,adca C. player
La core player in tools-preferences-select page-file associantions: de aici trebuie debifat formatul in care face streaming aplicatia.Nu stiu sa-ti spun care trebuie debifata (nu am incercat Diamind tv),incearca MPG Video elementary stream,,Windows Media Video files sau Macromedia Flash Video) dupa care dai Ok.Oricum solutia de acolo e .Daca vrei debifeazale pe toate si lasa Video Files (ma gandesc ca pt .avi l-ai instalat)
Nu isi ia un m3100 sau anything else si infige o surubelnita in "obiectiv"? Asta chiar e ceva, ca de un timp de vreme apar mai rar telefoane fara camera care sa fie si smartphone-uri..
Pai asta ziceam si eu.. sa-si ia ce vrea si sa-i scoata camera. Orificiul respectiv se poate astupa foarte usor,astfel incat sa nu deranjeze la vedere.
Nu isi ia un m3100 sau anything else si infige o surubelnita in "obiectiv"? .
exclus nu cred ca merge sa zici...nu merge dom'le e stricata
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
ieri m-am jucat cu toate ppc-urile momentului...diamond,touch pro,omnia....si X-peria ! misto de tot x-peria,dar puteau sa faca ecranul mai mare,totul se vede asa mic pe el....destul de faina interfata cu panels(destul de responsiva)....si e calitativ materialul din care e facut,nu iti da senzatia de ieftin,slide-ul la fel este un pic rigid,nu se desface telu' la cea mai mica atingere,totul la 700 de euro,dar tinand cont ca n96 era tot 700E...tot pe acolo se invartea si pretul touch pro-ului
nu stiu unde sa postez despre problema mea asa ca pun aici. am luat updateu oficial pt 6.1 de pt htc.com si pana sa faca ceva imi zice " RUU has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. " ma ajuta cineva va rog?
omu_salcam probabil e windows-ul de pe pc.. incearca pe alt pc cu xp daca ai posibilitatea.
hai sa intreb si eu pe cei care au mai multa experienta cu pocketpc-urile: - cum fac sa-mi capitalizeze fiecare inceput de propozitie? am bifat optiunea de capitalizare.. dar cred ca e valabila doar pt tastatura virtuala default pe care eu n-o folosesc. ma intereseaza si pt cea hardware - un bug al naibii de enervant in IE. scriu ceva.. ma duc in alt program, revin si dau click pe campul cu text si ma trezesc ca-mi selecteaza si sterge o parte din text.. textul e pierdut. am incercet ctrl+z si nimic.. aveti o solutie? nu se intampla mereu.. e al naibii de enervant
mersi @ AlbAlbastru preferam sa vad si eu ceva complet oficial, ca in continuare sa pun de pe xda sa vad diferentele @ DSF xp am si eu. o sa incerc si pe alte pcuri, cand o sa am ocazia
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.