Ei .. ce să zic. am dat un hard reset și tot sacadează jocurile. rahat de ppc + "calitate" intel. nu degeaba și-au vândut divizia de procesoare pt ppc-uri..
salutare..in sfarsit am reusit sa config qtek s100 sa mearga wapul...dar, ma taxeaza enorm... adik inainte am avut motorola mpx200, tot cu win mobile, si plateam 1,2$ pe 1mb ... acum am stat 10 min pe agile messenger, si mi-a luat 5$...stie cineva dc?
agile messenger nu merge cu apn wap.. fă setările cu apn internet fără proxy. probabil ți-a luat atâta pt că ai și navighat în timpu ăla pe situri? sau ai avut deschise aplicații care își făceau update..
ceva interesant: merg aplicațiile de pe smartphones. am băgat cardul de 32mb care îl aveam înainte la spv c600 și am încercat câteva aplicații. tcpmp mergea perfect, mai i-au apărut ceva butoane în plus :-D smartexplorer așa și așa, măcar am reușit să-i folosesc funcția zip :-D alte aplicații: celetask, unrar
interesantă chestia asta.. să meargă aplicații de wm smartphone pe ppc și invers
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.