Ca si specificatii, din pacate avem a face cu niste telefoane low end. Toate telefoanele smart din seria X vin cu procesor dual core de 1Ghz de la Qualcomm, suport dual SIM, suport pentru carduri microSD si o baterie de 1500 maH.
Nokia X are un display de IPS LCD de 4 inchi la 800 x 480 pixeli, o camera de doar 3 mega pixeli, memorie RAM 512MB.
Nokia X+ cu specificatii similare ca si Nokia X si in plus mai multa memorie RAM (768MB) si un card de 4GB inclus
Nokia XL are un display mai mare, de 5 inchi insa cu ceasi rezolutie de 800 x 480px, 768MB RAM, o camera principala de 5MP si una frontala de 2MP camera.
In alte cuvine, telefoane atractive pentru segmentul low budget. Ori Nokia foloseste asta ca si strategie de marketing: uite ce de rahat is telefoanele cu android, ia-ti windows phone..
pacat ca microsoft nu sunt un pic mai deschisi la sistemul de operare si pastreaza interfata aia...in rest se misca mult mai bine ca androidul. cel putin la tablete daca ai bani mai bine win 8 decat android...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Si fara Play Store sau celelalte servicii Google...chiar dezamagitor. Insa cred ca vor lansa si modele mai performante. Ultima data cand am vazut un grafic Winows Phone era pe la 2% cota de piata. Androidul ar putea fi ultima salvare pentru Nokia si deja au inceput cu stangul.
Ori Nokia foloseste asta ca si strategie de marketing: uite ce de rahat is telefoanele cu android, ia-ti windows phone..
Acum sincer, vrei sa spui ca nu e asa? Au specificatii similare cu Lumia 520, respectiv 625. Bagi tu mana in foc ca Androidul se misca mai bine ca WP pe acelasi hardware?
@Raoul Android-ul are nevoie de multa memorie RAM. Mie cu 1GB RAM mi se inchid aplicatiile in veselie. Nu am zis niciodata ca Android se misca mai bine ca Windows Phone. Eu din ce am vazut, cu orice configuratie ai avea, Androidu are momente cand se misca patetic. Probabil se va imbunatati performanta cu ART..
Ce au pus Nokia pe telefoanele lor cu Android mi se pare aiurea, avand in vedere ca sunt smartphoneuri Android cu hardware mult mai bun. Vorbim pana la urma si de aplicatii si jocuri, cu hardware-ul ala nu stiu cum iti vor merge jocuri care au nevoie de procesare grafica k-lumea.
Cine se joaca pe telefon? Nu toti au 10-14 ani, am mai spus. Eu personal nu ma joc si nimeni din prietenii/apropiatii mei nu folosesc jocuri pe telefon. Sau cel mult un Angri Birds, Fruit Ninja, Temple run, ceva in genul lor pentru momente de maxima plictiseala. Ca sa nu mai zic de fete...
28 februarie 2014, 14:02:21 • actualizat 28 februarie 2014, 14:04:25 (1 ori)
Cunoaşte careva detalii despre înţelegerea dintre Nokia şi Microsoft privind vânzarea diviziei de telefoane mobile? Am auzit că Nokia păstrează mărcile Asha şi dumbphone-urile, ceea ce înseamnă că vor produce în continuare telefoane. Unele voci spun chiar că Nokia se va reprofila pe telefoane cu Android, odată ce Microsoft va prelua divizia de smartphone-uri (dar informaţia asta se contrazice cu ea însăşi).
// errata: de fapt Microsoft achiziţionează inclusiv marca "Asha"
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.