Solutii iOS 7 DLNA (iPhone, iPad, iPod)

263 vizualizări
0 răspunsuri
autor subiect #1
DSF
zZz ツ
6921 mesaje
din 28/04/2005
281 aprecieri
15 februarie 2014, 03:44:17 • actualizat 15 februarie 2014, 03:50:09 (4 ori)
Pe scurt, DLNA (Digital Living Network Alliance) permite redarea de continut media (poze, filme, muzica) de pe un dispozitiv pe altul (smartphone => tv, smartphone => pc, pc => smartphone, pc => tv, smartphone => smartphone, etc) prin WiFi/LAN.

Haideti sa discutam aici despre aplicatii server DLNA (cu care putem trimite continutul de pe telefon pe TV sau alt aparat compatibil DLNA) si aplicatii client DLNA (cu care putem sa accesam resurse media prin DLNA din retea). In general, aplicatiile indeplinesc ambele sarcini.

Am testat mai multe aplicatii pt streaming video prin DLNA. Din pacate majoritatea aplicatiilor fac conversie, care dureaza destul de mult (depinde cat de lung e videoul), inainte de a transmite un video.

Ca si aplicatii DLNA ce recomand:
  • iMediaShare (Server si Client DLNA) - poti  streamui melodii, capturile video (realizate cu camera telefonului.. prin conversie), poze
  • ArkMC (Server si Client DLNA) - pe langa album si muzica, ArkMC mai ia si celalte clipuri din aplicatia Videos. Eu am testat doar varianta lite.. Ei se lauda ca streamingul se face fara conversie.
  • MediaConnect (Server si Client DLNA) - bun pentru sharing camera roll (album photo & video)
Mai este si Flipps, o aplicatie cu o groaza de continut video de pe mai multe surse online. Am testat sa trimit pe un Smart TV si e ok.

Voi ce recomandati?

Vrei si tu o semnatura asemanatoare? Vezi topicul de creare timeline telefoane mobile.
Înapoi la iOS 7
cine e aici?
Subiectul a fost creat la .
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.
fortnite map
mowned logo
Inițiator acum 11 ani
DSF
zZz ツ
Ultimul acum 11 ani
DSF
zZz ツ
Cauta in topic
Unelte topic
Dacă vă place acest articol trimiteți mai departe!
  • Arăta mai bine înainte.. 28% ⋅ 39
  • E frumos dar nu prea 23% ⋅ 32
  • Laser frate! 48% ⋅ 66
Au votat 137 utilizatori
^
Mobilewave.ro logo
MobileWave.ro 2005-2014
© MW v1.0a PhoeniX
0.082⋅6⋅4
Portalul tău de telefoane mobile!